• Natisni

VRTNO IGRALO EVO EVO KIDS

Šifra izdelka: 2437785

Cena:
699,90 € /GRN
 
Nakup v Spletnem centru trenutno ni možen
1  GRN
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Unikaten koncept, ki na zasebnem vrtu nudi otrokom tisto, kar običajno najdejo na javnem igrišču. Ogrodje je robustno, stabilno, trpežno in nerjaveče. Enostavno sestavljanje. Sestavni deli: stolp, most, tobogan, plezalna mreža, mreža za žoganje. V celoti narejeno v Franciji.

  • Odlično za otrokov gibalni in socialni razvoj.
  • Kakovostna, robustna, stabilna konstrukcija.
  • Konstrukcija-10 let garancije, ostalo-2 leti.

Igralo je sestavljeno iz različnih delov, ki omogočajo razvoj otrokovih spretnosti od 3. leta pa vse do 12. leta starosti. OSREDNJI STOLP je popoln kotiček za opazovanje, druženje in sproščanje. Zaščitne ograje zagotavljajo varnost otrok. OPIČJI MOST - Vrv je mogoče uporabiti za preizkus gibčnosti. Med plezanjem je treba loviti ravnotežje. Otroci se lahko s pomočjo vrvi in stranskih jeklenih cevi povzpnejo na osrednji stolp. Odlično za učenje plezanja in spretnosti. TOBOGAN - S pomočjo tobogana bodo lahko vaši otroci počeli to, kar obožujejo: spuščanje po toboganu. Ker je tobogan na vrhnji strani opremljen z ograjo, je njegovo uporaba popolnoma varna. Otroci se naučijo deliti napravo s prijatelji in spretnosti drsanja. PAJKOVA MREŽA - Otroci lahko vrh strukture dosežejo na različne načine. Njihov napredek je lahko odvisen od izziva, ki si ga izberejo. Odlično za razvijanje strategije in plezanja. MREŽA ZA ŽOGANJE - Mrežo iz poliestra lahko otroci uporabljajo za to, da vadijo metanje žogice skozi odprtine. Gre za igro spretnosti, ki je obenem odlična priložnost za zabavo s prijatelji in družino. OPOZORILO !  SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. OPOZORILO !  SAMO ZA DOMAČO UPORABO. OPOZORILO !  NI PRIMERNO ZA OTROKE MLAJŠE OD TREH LET. OPOZORILO !  MAKSIMALNA OBREMENITEV 50 KG.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj