• Natisni

Pripomočki za shranjevanje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Namenske doze

Večnamenske doze

Shranjevanje kruha in peciva

Posode za prenašanje

Plastenke za vodo

Držala in stojala

Ostali dodatki

Shranjevanje pribora

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Pripomočki za shranjevanje

V Merkurju smo poskrbeli, da bo shranjevanje živil v vaši kuhinji enostavneje. Izbirate lahko med namenskimi in večnamenskimi dozami, kamor spadajo posode za shranjevanje masla, čaja, česna, posode za shranjevanje sira, testenin in mnogih drugih izdelkov. Plastične posode različnih dimenzij, oblik in barv so odlična izbira za tiste, ki imate radi enostavno in bolj pregledno shranjevanje živil. Pri nas boste prav tako našli odcejevalnike za posodo po vaši želji, razne termo posode, vrečke za shranjevanje živil, elastike, razna stojala in držala posode. Da boste postregli mrzlo pijačo svojim gostom, pa bodo poskrbele vrečke za led. Kozarci za vlaganje bodo osrečili gospodinje, saj bodo lahko izbirale med ugodnimi in kvalitetnimi kozarci različnih velikosti in oblik.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 60 € 0 € do 60 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AFIRMA (2)
 2. ALPEKS (1)
 3. AVACOM (12)
 4. BORMIOLI ROCCO (8)
 5. CULINARIO (6)
 6. CURVER (49)
 7. DOMY (5)
 8. ECO LINE (6)
 9. GIMI (1)
 10. GIO-STYLE (2)
 11. HEREVIN (16)
 12. I. JOY (11)
 13. KESPER (11)
 14. KGZ (6)
 15. LABORPLAST (1)
 16. LEIFHEIT (1)
 17. LUMINARC (14)
 18. METALTEX (6)
 19. PLANA (2)
 20. ROTHO (2)
 21. STAR (4)
 22. STEUBER (10)
 23. TCC (3)
 24. TESCOMA (7)
 25. TOGNANA (9)
 26. TONTARELLI (47)
 27. VETRO PLUS (1)
 28. WALTHERGLASS (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.