• Natisni

Ostalo

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Dežniki

Darilni program

Šport in prosti čas

Top shop izdelki

Prva pomoč

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 173
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 173
1 2 3 4 5

Ostalo za dom

Če se odpravljate v Merkur, ne spreglejte obsežne ponudbe izdelkov za dom in prosti čas. Ponujamo široko ponudbo Top Shop izdelkov, med katerimi so vakuumske vreče za shranjevanje, mlinčki za pripravo zelenjavnih in sadnih napitkov, grelne pipe, metle, krtače za nežno oblikovanje in aparati za odganjanje mrčesa. V vsako torbico ali torbo spadajo stekleničke za vodo brez škodljive vsebnosti plastičnih sestavin, ki so kot nalašč za ekološko ozaveščene, saj za pitje vode ne boste uporabljali plastenk, hkrati pa boste lažje nadzorovali količino popite vode.

Za v službo, izlet ali na pot s seboj vedno vzemite poslovne nahrbtnike, v katerih lahko hranite dokumente, knjige in prenosni računalnik. Torbe so izdelane iz vodoodpornega materiala, ki dobro varujejo vse spravljeno. Taki so tudi potovalni kovčki, ki so enostavni za prenos, velika prostornina pa vam omogoča shranjevanje čim večjega števila kosov oblačil in potrebščin, ki jih nesete s seboj na dopust ali službeno pot. Potovalni kovčki ustrezajo določilom letalskih družb, za lažji transport pa lahko nekatere modele prevažate na štirih namesto le na dveh kolesih.

Na poti pa ne pozabite na sončna očala in dežnike, saj je odvisno od sezone potovanja vreme lahko nepredvidljivo. V Merkurjevi ponudbi so na voljo zložljivi in nezložljivi dežniki različnih dimenzij in barv, med katerimi so tudi posebni otroški dežniki za skakanje po lužah in igranju na prostem.

Poleg raznoraznih izdelkov za vaš dom ne pozabite na prvo pomoč, ki jo shranite v kopalniških prostorih, da bo vedno pri roki. Tudi doma nezgode ne počivajo, kompleti prve pomoči pa vsebujejo osnovne pripomočke za nudenje pomoči poškodovancem. Mednje sodijo priročnik o prvi pomoči, povoji, trikotne rute, lepilni trakovi, sterilni zloženci, gaze in druge potrebščine.

Če se bliža čas obdarovanj ali kdo od vaših najljubših praznuje osebni praznik, lahko v Merkurju poiščete praznične nogavice, dekorativne čebelice, metulje in pikapolonice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 127 € 0 € do 127 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. CILIO (1)
 2. DELIMANO (5)
 3. DOPPLER (9)
 4. PERLETTI (7)
 5. POT (111)
 6. S.OLIVER (1)
 7. SCANDINAVIA (5)
 8. STAR (1)
 9. STEKLARNA HRASTNIK (1)
 10. STEUBER (1)
 11. TOP SHOP (7)
 12. TOSAMA (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.