• Natisni

Ostalo

Dežniki

Darilni program

Šport in prosti čas

Top shop izdelki

Prva pomoč

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 163
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 163
1 2 3 4 5

Ostalo za dom

Če se odpravljate v Merkur, ne spreglejte obsežne ponudbe izdelkov za dom in prosti čas. Ponujamo široko ponudbo Top Shop izdelkov, med katerimi so vakuumske vreče za shranjevanje, mlinčki za pripravo zelenjavnih in sadnih napitkov, grelne pipe, metle, krtače za nežno oblikovanje in aparati za odganjanje mrčesa. V vsako torbico ali torbo spadajo stekleničke za vodo brez škodljive vsebnosti plastičnih sestavin, ki so kot nalašč za ekološko ozaveščene, saj za pitje vode ne boste uporabljali plastenk, hkrati pa boste lažje nadzorovali količino popite vode.

Za v službo, izlet ali na pot s seboj vedno vzemite poslovne nahrbtnike, v katerih lahko hranite dokumente, knjige in prenosni računalnik. Torbe so izdelane iz vodoodpornega materiala, ki dobro varujejo vse spravljeno. Taki so tudi potovalni kovčki, ki so enostavni za prenos, velika prostornina pa vam omogoča shranjevanje čim večjega števila kosov oblačil in potrebščin, ki jih nesete s seboj na dopust ali službeno pot. Potovalni kovčki ustrezajo določilom letalskih družb, za lažji transport pa lahko nekatere modele prevažate na štirih namesto le na dveh kolesih.

Na poti pa ne pozabite na sončna očala in dežnike, saj je odvisno od sezone potovanja vreme lahko nepredvidljivo. V Merkurjevi ponudbi so na voljo zložljivi in nezložljivi dežniki različnih dimenzij in barv, med katerimi so tudi posebni otroški dežniki za skakanje po lužah in igranju na prostem.

Poleg raznoraznih izdelkov za vaš dom ne pozabite na prvo pomoč, ki jo shranite v kopalniških prostorih, da bo vedno pri roki. Tudi doma nezgode ne počivajo, kompleti prve pomoči pa vsebujejo osnovne pripomočke za nudenje pomoči poškodovancem. Mednje sodijo priročnik o prvi pomoči, povoji, trikotne rute, lepilni trakovi, sterilni zloženci, gaze in druge potrebščine.

Če se bliža čas obdarovanj ali kdo od vaših najljubših praznuje osebni praznik, lahko v Merkurju poiščete praznične nogavice, dekorativne čebelice, metulje in pikapolonice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 127 € 0 € do 127 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. CILIO (1)
 2. DELIMANO (5)
 3. DOPPLER (9)
 4. PERLETTI (6)
 5. POT (112)
 6. S.OLIVER (1)
 7. SCANDINAVIA (6)
 8. STAR (1)
 9. STEKLARNA HRASTNIK (1)
 10. STEUBER (5)
 11. TOP SHOP (7)
 12. TOSAMA (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.