Granitna pomivalna korita

Želite prenoviti kuhinjo? Odločite se tudi za novo pomivalno korito. Vsaka kuhinja potrebuje korito, saj je le ta obvezen element kuhinje. Priporočamo vam, da preverite našo široko ponudbo Granital pomivalnih korit. Te se po izgledu nekoliko razlikujejo od klasičnih največkrat videnih pomivalnih korit nerjavnega jekla. Granital je visokokakovostni kompozitni material, ki omogoča gladko površino pomivalnikov. Pomivalna korita so prijetna na otip in enostavna za vzdrževanje.

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami korit in barvami – temno črna, bela in svetlo rjava barva. Nekateri imajo večjo pomivalno površino, drugi pa odlagalno. Odločite se lahko tudi za dve pomivalni površini. Nekatera pomivalna korita pa imajo tudi manjšo površino za odlaganje jedilnega pribora in odcejanje manjših količin jedi.

Kakšno pomivalno korito boste izbrali, je odvisno od vaših želja, potreb, kot tudi izgleda vaše kuhinje.

Večina pomivalnih korit je univerzalnih oblik – torej jih je možno obrniti tako da je odlagalna površina desno ali levo od pomivalne površine.

Velikokrat imajo kuhinje malo prostora, zato vsak želi izkoristiti vsak del prostora čim bolj kakovostno. Nekateri se odločajo za postavitev kuhinjskega pomivalnega korita v kot prostora. Ti pomivalniki so posebej oblikovani, saj imajo nekoliko pobrane sprednje robove. Le tako se omogoči optimalen izkoristek površine, hkrati pa vas korito tudi ne ovira pri kuhinjskih opravilih.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 269 € 0 € do 269 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALVEUS (48)
  2. KOVINOPLASTIKA LOŽ (2)
  3. MINES-IB (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.