• Natisni

Granital

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Granitna pomivalna korita

Želite prenoviti kuhinjo? Odločite se tudi za novo pomivalno korito. Vsaka kuhinja potrebuje korito, saj je le ta obvezen element kuhinje. Priporočamo vam, da preverite našo široko ponudbo Granital pomivalnih korit. Te se po izgledu nekoliko razlikujejo od klasičnih največkrat videnih pomivalnih korit nerjavnega jekla. Granital je visokokakovostni kompozitni material, ki omogoča gladko površino pomivalnikov. Pomivalna korita so prijetna na otip in enostavna za vzdrževanje.

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami korit in barvami – temno črna, bela in svetlo rjava barva. Nekateri imajo večjo pomivalno površino, drugi pa odlagalno. Odločite se lahko tudi za dve pomivalni površini. Nekatera pomivalna korita pa imajo tudi manjšo površino za odlaganje jedilnega pribora in odcejanje manjših količin jedi.

Kakšno pomivalno korito boste izbrali, je odvisno od vaših želja, potreb, kot tudi izgleda vaše kuhinje.

Večina pomivalnih korit je univerzalnih oblik – torej jih je možno obrniti tako da je odlagalna površina desno ali levo od pomivalne površine.

Velikokrat imajo kuhinje malo prostora, zato vsak želi izkoristiti vsak del prostora čim bolj kakovostno. Nekateri se odločajo za postavitev kuhinjskega pomivalnega korita v kot prostora. Ti pomivalniki so posebej oblikovani, saj imajo nekoliko pobrane sprednje robove. Le tako se omogoči optimalen izkoristek površine, hkrati pa vas korito tudi ne ovira pri kuhinjskih opravilih.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 269 € 0 € do 269 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALVEUS (48)
  2. KOVINOPLASTIKA LOŽ (2)
  3. MINES-IB (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.