• Natisni

Kaljeno steklo

Izkoristite ugodnosti ob spletnem nakupu izdelkov

Nakup na obroke

Praktični nasveti

100 % varen nakup

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Pri nas je skrb za vašo varnost na zelo visoki ravni. V Merkurju smo zavezani spoštovanju standardov in zakona o varovanju osebnih podatkov. Zagotavljamo sodobno tehnološko opremo in vse potrebne ukrepe varovanja vaših podatkov.

Ponosni smo, da smo prejemniki tretje stopnje oznake CERTIFIED SHOP® ter pridobili evropsko oznako zaupanja EMOTA. Cetrifikata sta sinonim za varno spletno nakupovanje in nas uvrščata med zaupanja vredne trgovce.

Zapri

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 619 € 0 € do 619 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALVEUS (18)
  2. MINES-IB (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.