V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 109
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 109
1 2 3 4 5

Nerjavna pomivalna korita

Ste morda pomislili na prenovo vaše kuhinje? Verjetno si te ne predstavljate brez pomivalnega korita, saj je le ta pomemben element vsake kuhinje. Zato vam v Merkurju ponujamo širok nabor različnih pomivalnih korit. Tako boste zagotovo našli ustreznega, ki bo lepo zaokrožil kuhinjski izgled.

Prednosti nerjavnega jekla so cenovna dostopnost, vzdržljivost, klasičen izgled, ki sodi v vsak dizajn kuhinje ter široka izbira oblik in usmerjenosti korita. Glede na količino prostora, ki ste ga namenili pomivalnemu koritu, lahko izbirate med večjimi in manjšimi dimenzijami korit.

Izberite ustreznega glede na vaše potrebe, želje ter ambient kuhinje. Nekateri so bolj oglatih in organskih oblik, tudi robovi pravokotnih pomivalnih korit so zaobljeni. Izberete lahko tudi okroglega ali ovalnega. Za bolj industrijski izgled pa izberite korito čistih linij, kvadratnih ali pravokotnih oblik. Te so predvsem primerni za pomivanje večjih količin posode.

Odločite se lahko za korito, ki je sestavljeno iz pomivalnega dela, kot tudi odlagalne površine. Zaradi večje uporabnosti in praktičnosti je dandanes večina korit univerzalnih, tako da jih je enostavno umestiti v vsako postavitev kuhinje. Ta je lahko obrnjen z odlagalno površino na levo ali desno. Za večje kuhinje je odlična izbira večje pomivalno korito, ki ima lahko dve pomivalni površini. Nekateri pa imajo tudi dodatno manjšo površino za odlaganje jedilnega pribora ali odcejanje manjših količin jedi.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1199 € 0 € do 1199 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALVEUS (97)
  2. FRANKE (1)
  3. MINES-IB (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.