• Natisni

Nerjavno jeklo

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 106
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 106
1 2 3 4 5

Nerjavna pomivalna korita

Ste morda pomislili na prenovo vaše kuhinje? Verjetno si te ne predstavljate brez pomivalnega korita, saj je le ta pomemben element vsake kuhinje. Zato vam v Merkurju ponujamo širok nabor različnih pomivalnih korit. Tako boste zagotovo našli ustreznega, ki bo lepo zaokrožil kuhinjski izgled.

Prednosti nerjavnega jekla so cenovna dostopnost, vzdržljivost, klasičen izgled, ki sodi v vsak dizajn kuhinje ter široka izbira oblik in usmerjenosti korita. Glede na količino prostora, ki ste ga namenili pomivalnemu koritu, lahko izbirate med večjimi in manjšimi dimenzijami korit.

Izberite ustreznega glede na vaše potrebe, želje ter ambient kuhinje. Nekateri so bolj oglatih in organskih oblik, tudi robovi pravokotnih pomivalnih korit so zaobljeni. Izberete lahko tudi okroglega ali ovalnega. Za bolj industrijski izgled pa izberite korito čistih linij, kvadratnih ali pravokotnih oblik. Te so predvsem primerni za pomivanje večjih količin posode.

Odločite se lahko za korito, ki je sestavljeno iz pomivalnega dela, kot tudi odlagalne površine. Zaradi večje uporabnosti in praktičnosti je dandanes večina korit univerzalnih, tako da jih je enostavno umestiti v vsako postavitev kuhinje. Ta je lahko obrnjen z odlagalno površino na levo ali desno. Za večje kuhinje je odlična izbira večje pomivalno korito, ki ima lahko dve pomivalni površini. Nekateri pa imajo tudi dodatno manjšo površino za odlaganje jedilnega pribora ali odcejanje manjših količin jedi.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1199 € 0 € do 1199 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALVEUS (97)
  2. FRANKE (1)
  3. MINES-IB (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.