• Natisni

Senzorska in delavniška svetila

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Senzorska in delavniška svetila

Senzorska in delavniška svetila so primerna za opremljanje predvsem delavnice in delavniških prostorov. Zaradi senzorskih dodatkov je njihova prednost avtomatični prižig ob zaznavi premikanja. Tako se bo svetilo prižgalo samo, četudi imate polne roke in ne morete pritisniti na stikalo. To pa je odlična rešitev za delavce, saj je tudi bolj varčna. Ko zapustite prostor in svetila ne morete ugasniti, se bo po določenem času, ko ne bo zaznalo več gibanja, ugasnilo samo. Taka svetila se uporabljajo tudi na vrtu in okolici hiše. Montirajo se na steno.

Delavniška svetila imajo možnost uporabe žarnic visoke jakosti osvetlitve. Nekatera so celo vodotesna. Večina pa jih vsebuje dodatne zaščitne mrežice čez svetilni del. Tako preprečujejo razbitje stekla, če vam pri mojstrskih in delavniških opravilih odnese kakšen košček proti svetilki.

Če imajo svetila za dom večji poudarek na izgledu ali vsaj enakomerno porazdeljene prioritete na izgled in kakovost, pa pri delavniških svetilih izgled ne igra pomembne vloge in vse temeljijo na kakovosti oddajanja svetlobe.

V široki Merkurjevi ponudbi svetil boste zagotovo našli primerno svetilo za vaš delavniški prostor. Zato skrbno izberite ustrezno svetilo, ki bo hkrati učinkovito, dovoljevalo bo uporabo žarnice z željeno jakostjo. Izbirate lahko tudi med različnimi dimenzijami, s pritrditvijo na strop pa prinesejo široko osvetlitev prostora. Za lažjo osvetlitev prostora ali okolice pa si preberite še Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 195 € 0 € do 195 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BOSCH (6)
 2. COMMEL (23)
 3. DE WALT (4)
 4. EMOS (10)
 5. EURO M (4)
 6. METABO (3)
 7. OSRAM (1)
 8. SITECO (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

ENERGIJSKI RAZRED

 1. / (5)
 2. A (8)
 3. A+ - E (1)
 4. A++ (10)
 5. A++ - E (14)
 6. B (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

SVETLOBNI VIR

 1. 1X60W MAX. E27 (2)
 2. 1X8W (1)
 3. 3W COB + 7 LED (1)

SVETLOBNI TOK

 1. 160 LM (1)
 2. 3500 4000K LM (1)
 3. 430 LM (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.