• Natisni

Žarnice in sijalke

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Led sijalke

Varčne žarnice

Žarnice z žarilno nitko

Halogenske žarnice

Fluorescenčne cevi

Ostalo

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Žarnice in sijalke

Opremite svoj dom z ustreznimi žarnicami in sijalkami. Si predstavljate kako bi bilo, če v stanovanju ne bi imeli prav nobene luči? Predvsem zjutraj in proti večeru, bi bilo to prav mučno, saj bi težko videli kaj.

Če izberete ustrezne žarnice, boste s tem naredili tudi veliko za vaš vid, saj ni priporočljivo, da na primer berete pri slabi in šibki svetlobi.

Žarnice pa nimajo samo funkcije osvetlitve, ampak z njimi prostor lahko zelo popestrite – izberete lahko obarvano žarnico, za posebne priložnosti, pa so te lahko vrtljive in z različnimi vzorci.

Vsako svetilo potrebuje sebi primerno žarnico in zato zanj ni primerna vsaka žarnica. Zato bodite pri izbiri žarnice pozorni. Pomembno je, kakšno žarnico boste izbrali – ta mora imeti ustrezni navoj in napetost. Ne spreglejte pa tudi svetlobne jakosti, saj bodo nekatere svetile močneje, druge pa šibkeje. Le tako boste prostoru omogočili ustrezno svetlobo. Pri izbiri žarnice pa je pomemben tudi ekološki vidik, zato izberite naravi prijazno.

Žarnice se med seboj razlikujejo glede na model. Vedno bolj so v gospodinjstvih prisotne varčne žarnice, ki naj bi bile okolju najbolj prijazne. Klasične in najbolj poznane žarnice imajo žarilno nitko ter so primerne za skoraj vsako uporabo. Poznamo tudi halogenske žarnice, ki omogočajo visok izkoristek energije, odločite pa se lahko tudi za fluorescenčne cevi ali neonske cevi ter led žarnice.

Preglejte še naše nasvete, kjer boste izvedeli marsikaj o prihranku energije in ustreznih žarnicah.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 150 € 0 € do 150 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. COMMEL (7)
  2. EMOS (44)
  3. GENERAL ELECTRIC (11)
  4. MENTES (9)
  5. OSRAM (277)
  6. RETROFIT (25)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.