Merkurjeva darilna kartica

Merkurjeva ponudba je pestra in v njej vsakdo najde kaj zase. Ko kupujemo darila za druge, pa včasih le nismo prepričani, kateri izdelek bi bil najbolj primeren ali kaj si slavljenec zares želi.

Takrat je najboljša rešitev darilna kartica, ki jo lahko kupite v vseh Merkurjevih trgovskih centrih. Je ličnega izgleda, primerna za vsakršno obdarovanje. Obdarjenec bo lahko vrednost kartice unovčeval tudi postopoma, ob več ločenih nakupih. Čas veljavnosti kartice je 5 let, kar je zagotovo dovolj tudi za najzahtevnejše kupce.

 

Nakup darilne kartice

  • Izberi ovitek.
  • Na blagajni vam izdajo kartico.
  • Nanjo naložijo znesek po vaši izbiri.

Najmanjši znesek, ki ga lahko naložite na darilno kartico, je 20 €. Plačate jo lahko s plačilno kartico ali z gotovino. Merkurjeve darilne kartice ni možno kupiti v spletnem centru ali v franšiznih prodajalnah.

 

Unovčevanje darilne kartice

Prejemnik darilne kartice lahko ob unovčevanju vrednosti predloži tudi svojo Merkurjevo kartico zaupanja, kamor se vsi zneski beležijo enako kot pri ostalih vrstah plačila. Unovčevanje darilne kartice se ne upošteva kot plačilo z gotovino. Prejemnik darilne kartice lahko na blagajni kadarkoli preveri informacijo o vrednosti, ki je še na voljo na kartici. Ko je na kartici porabljena vsa vrednost, kartica ostane na blagajni, kupec pa prejme obvestilo o porabljeni vrednosti.