Pridobitev Merkurjeve kartice zaupanja

 

Pridobitev Merkurjeve kartice zaupanja

Oglasite se na glavnem informacijskem pultu v najbližjem Merkurjevem trgovskem centru. S prodajalcem boste izpolnili pristopno izjavo, jo podpisali in takoj dobili že aktivno kartico.

Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

  • Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami.
  • Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust.
  • Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo akontacije, plačilo varščine, predplačilo obroka za Diners Club obročno odplačevanje, ob nakupu tobačnih izdelkov ter ob nakupu darilnih kartic Merkur.
  • Nakupi se na kartici seštevajo samodejno.
  • V okviru akcije "Pokaži in prihrani" pa imate na voljo izbrane izdelke po izjemno ugodni ceni, ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja.

Posebna ponudba potrošniških kreditov za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja

Izkoristite posebno ponudbo potrošniških kreditov s spremenljivo ali fiksno obrestno mero, ki so jo za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja pripravili v Abanki. Ponudba velja do 31. 3. 2017 oziroma do preklica.

Vabljeni v najbližjo poslovalnico Abanke, kjer vam bodo postregli z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za sklenitev kredita. Z Abankinim potrošniškim kreditom ste le še korak od tistega, kar si želite!

Več o potrošniškem kreditu Abanke za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja si preberite na tej povezavi.