18.04.2017

NOČNO NAKUPOVANJE - MERKUR, LJUBLJANA BTC

V petek, 21. 4. 2017, bo v Merkurjevem trgovskem centru v BTC-ju, od 20. do 24. ure, čas za nočne nakupe. Nakupovanje tega večera bo še posebej ugodno in zabavno!

 

Vabljeni, da od 20. do 24. ure, izkoristite 10% popust* pri nakupu vrtnega programa in vrtnega pohištva, malih gospodinjskih aparatov, kuhinjskih pripomočkov, izdelkov za osebno nego, kopalniškega programa, svetil, elektro instalacij, orodja, strojev, stavbnega pohištva, lesa, barv, lakov in izdelkov ogrevanja.

To pa še ni vse! Ob 20:00 bomo poskrbeli tudi za zabavo. Dogajanje bomo popestrili s sedaj že dobro prepoznavno Merkurjevo časovno dirko za veliko nagrado. Zmagovalec bo domov odnesel prav vse v igri nabrane izdelke.

Sodelujete tako, da obiščete Merkurjev Facebook profil in se v komentar objave prijavite za tekmovanje. V dirki bo sodelovalo 5 tekmovalcev. 3 bomo izžrebali na Facebooku, 2 pa iz prijav v trgovskem centru, katere bomo zbirali v petek tekom dneva.

Pripravite se na domača opravila. Z našo bogato ponudbo izdelkov boste prav gotovo našli vse za ureditev stanovanja, hiše, vrta ali okolice. Z odlično postrežbo in svetovanjem vam bo nakupovanje resnično v veselje.

 

Pridite v MERKUR BTC, se zabavajte in uživajte v popustih!

 

*10 % popust se obračuna na blagajni TC MERKUR, Ljubljana - BTC, v petek, 21. 4. 2017, od 20.00 do 24.00. Popusti se ne seštevajo s kuponi in boni. Popust ne velja za izdelke, ki so vključeni v druge akcije, za izdelke označene s "klicajem" ter za izdelke "pokaži in prihrani". Popust velja samo za trgovsko blago in ne velja za storitve ter pri nakupu izdelkov iz ponudbe "Outlet", pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov in darilnih ter mobilnih kartic Merkur.