• Natisni

ZAŠČITNI PREMAZ KEMA KEMAPOX FINAL 5000 RAL.:7032 24KG (20+4/A+B)

Šifra izdelka: 2606067

Cena:
197,59 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dvokomponentna, pigmentirana epoksidna smola za izvedbo samorazlivnega zaključnega tlaka.Proizvod je dobavljiv v naslednjih barvnih odtenkih: RAL 1001, 3009, 3013, 5010, 6001, 7030, 7032*, 7035, 7037, 7040, 7047, 8004, 9005, 9010. Ostale barve po RAL barvni lestvici po naročilu.Uporablja se za izdelavo samorazlivnih tlakov na betonske in druge cementno vezane podlage za normalno do srednje velike obremenitve, kot na primer skladišča, delovne hale, garaže, ipd.

 • Dobra kemijska in mehanska odpornost.
 • Vodoodporen. - Ne vsebuje topil.
 • Za zunanjo in notranjo uporabo.

PORABA: 1. Samorazlivni epoksidni tlak debeline cca. 1,5 mm -Predpremaz pred vgradnjo epoksi tlakov, utrjevanje podlage, protiprašni premaz, vezni sloj z KEMAPOX GRUND 2000: 0,3 - 0,5 kg/m2 za en nanos, odvisno od vpojnosti podlage in popolni posip z EPOXY SAND ES 30 (2-3 kg/m2) -Samorazlivni epoksidni tlak debeline cca. 1,5 mm: cca. 2 kg/m2 2. Samorazlivni epoksidni tlak debeline > 1,5 mm: -Epoksidna izravnalna masa (izravnava do 2 mm) z KEMAPOX GRUND 2000: 1,4 - 1,6 kg/m2 za 1 mm debeline (razmerje mešanja smola:pesek=1:1) in popolni posip z EPOXY SAND ES 80 (2-3 kg/m2) -Premaz z KEMAPOX GRUND 2000: 0,3 - 0,5 kg/m2 za en nanos in popolni posip z EPOXY SAND ES 30 (2-3 kg/m2) -Samorazlivni epoksidni tlak debeline cca. 1,5 mm: cca. 2 kg/m2 (možno polnjenje s peskom EPOXY SAND ES 0,1-0,3 - 30%) 3. Samorazlivni epoksidni tlak debeline cca. 1,5 mm z KEMAPOX CHIPS-om -Predpremaz pred vgradnjo epoksi tlakov, utrjevanje podlage, protiprašni premaz, vezni sloj z KEMAPOX GRUND 2000: 0,3 - 0,5 kg/m2 za en nanos, odvisno od vpojnosti podlage in popolni posip z EPOXY SAND ES 30 (2-3 kg/m2) -Samorazlivni epoksidni tlak debeline cca. 1,5 mm: cca. 2 kg/m2 in posip z KEMAPOX CHIPS (poraba glede na želen izgled) v sveže vgrajeno smolo -Zaključni zaščitni premaz z KEMAPOX FINAL 4000, sijajni izgled ali z KEMAPOX FINAL 4500 AQUA M (mat izgled): cca. 0,15-0,2 kg/m2) Podatki so samo teoretični in ne vključujejo dodatne porabe materiala, ki lahko nastane zaradi poroznosti površine, izravnave nagiba ali izgub pri vgrajevanju itd.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST






 • NEVARNO
 • PRI ZAUŽITJU IN VSTOPU V DIHALNE POTI JE LAHKO SMRTNO
 • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
 • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
 • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
 • STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKI



VARNOSTNI LIST






 • NEVARNO
 • ZDRAVJU ŠKODLJIVO PRI ZAUŽITJU
 • POVZROČA HUDE OPEKLINE KOŽE IN POŠKODBE OČI
 • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
 • ZDRAVJU ŠKODLJIVO PRI VDIHAVANJU
 • ŠKODLJIVO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKI



S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj