• Natisni

ZAŠČITNI PREMAZ MAPEI ELASTOCOLOR WATERPROOF 20 KG

Šifra izdelka: 2025787

Cena:
356,57 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Elastična barva na osnovi akrilnih smol v vodni disperziji za zaščito konstrukcij, tesnjenih po sistemu Mapelastic ali Mapelastic Smart, ki so v neposrednem in stalnem stiku z vodo.Barva po naročilu.

  • Barva za plavalne bazene.
  • Odličen oprijem na beton.
  • Na osnovi akrilnih smol.

Področje uporabe: - Barva za plavalne bazene in vse površine, obdelane z Mapelastic-om ali Mapelastic-om Smart, kjer tesnilni sistem zahteva preplastitev s kompatibilno, elastično in trajno zaključno prevleko, ki je primerna za neposreden in stalen stik z vodo. - Zagotavlja zaščito pred neposrednim stikom z deževnico na vodoravnih, nepohodnih betonskih površinah, kjer je izvedeno tesnjenje po sistemu Mapelastic ali Mapelastic Smart. - Elastocolor Waterproof poveča kemijsko odpornostjo na kisli dež in zaradi svetlih barv zmanjša vsrkavanje sončnih žarkov in s tem posledično zniža površinsko temperaturo. Tipični primeri uporabe: - barvanje školjk plavalnih bazenov, obdelanih s tesnilnim sistemom Mapelastic ali Mapelastic Smart, ki se ne bodo oblagale s ploščicami; - barvanje vodoravnih, nepohodnih betonskih površin, kot so ravne strehe, kjer je izvedeno tesnjenje po sistemu Mapelastic ali Mapelastic Smart kot zaščita pred deževnico; - barvanje vseh cementnih podlag kot trajno odporna zaščita za neposreden in stalen stik z vodo, kjer je izvedeno tesnjenje po sistemu Mapelastic ali Mapelastic Smart. Elastocolor Waterproof je izdelek, pripravljen za uporabo. Le prvi osnovni nanos razredčite s 5-10% vode. Elastocolor Waterproof ni primeren za barvanje rezervoarjev za pitno vodo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj