• Natisni

ZAŠČITNI PREMAZ MAPEI MALECH 10

Šifra izdelka: 1794386

Cena:
63,39 € /KOS
 
Cena za KG 6,3390 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Univerzalni, temeljni premaz na osnovi mikromolekularnih akrilnih smol v vodni disperziji.

  • Temeljni premez.
  • Odlični oprijem.

Področje uporabe Malech se uporablja kot univerzalni, temeljni, vpojno regulacijski in sprijemni premaz za vse vrste stenskih površin (kot npr. beton ali cementne malte za obnovo) pred nanosom zaključnih barvnih sistemskih premazov linije Elastocolor, Quarzolite in Colorite Malech se lahko uporablja tudi kot temeljno sprijemni premaz pri Aquaflex Sistem-u za vezanje azbestnih vlaken pred nanosom zaključnih slojev Aquaflex-a. Tipični primeri uporabe: - temeljni, vpojno regulacijski in sprijemni premaz na dozorelih novih in čvrstih starih ometih pred nanosom zaključnih barvnih sistemskih premazov linije Elastocolor, Quarzolite in Colorite; - temeljno sprijemni premaz na obstoječe s podlago dobro sprijete premaze (tudi kredaste) pred nanosom zaključnih barvnih sistemskih premazov linije Elastocolor, Quarzolite in Colorite; - temeljno sprijemni premaz na stenske površine v zaprtih ali slabo prezračevanih prostorih pred nanosom zaključnih barvnih sistemskih premazov linije Elastocolor, Quarzolite in Colorite. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 5°C do 35°C. BARVA: transparentna. KONSISTENCA: tekočina. VSEBNOST TRDNIH DELCEV: 15 %. VNETLJIVOST: ne. NANAŠANJE: čopič, valjček, pištola, airless. ČAS SUŠENJA (pri 20°C): 24 ur. ČAS PRED NANOSI SISTEMSKIH PREMAZOV (pri 20°C): 24 ur. SKLADIŠČENJE: 24 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru pri temperaturah od 5°C do 30°C. PORABA: 0,10 ? 0,15 kg/m?.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj