• Natisni

ZAŠČITNI PREMAZ TKK SILIFOB MP 2.5 KG - DIY

Šifra izdelka: 2205428

Cena:
65,19 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Silifob MP je brezbarvna tekočina na osnovi silan - siloxanov in specialnih dodatkov namenjena za končno zaščito poroznih anorganskih materialov pred vodo / vlago. Ščiti marmor (spomeniki, okenske police, stopnice, tla) in neglazirane keramike. Primerna je tudi kot antigrafitna zaščita betona.

Silifob MP je brezbarvna tekočina na osnovi silan - siloxanov in specialnih dodatkov namenjena za končno zaščito poroznih anorganskih materialov pred vodo / vlago. Zaradi odlične vpojnosti prodre globoko v pore materiala in po odhlapitvi topila tvori nevidno impregnacijo površine. V primerjavi z drugimi silikonskimi impregnacijami, Silifob MP ne učinkuje samo vodoodbojno - hidrofobno (Silifob V, Silifob B, Silifob N), ampak tudi oljeodbojno - oleofobno. Tako lahko s površin zaščitenih s Silifobom MP z lahkoto odstranimo madeže masti, olja, barv, ipd. Zaradi navedenih lastnosti uporabljamo Silifob MP za zaščito najrazličnejših materialov, predvsem pa za zaščito: ?tlakov iz naravnega in umetnega kamna in neglaziranih keramičnih ploščic - lažje čiščenje, zaščita pred umazanijo, ?okenskih polic, miznih plošč in spomenikov, iz naravnega in umetnega kamna - lažje čiščenje, zaščita pred umazanijo, ?fasad iz naravnega in umetnega kamna, betona, ipd. - zmanjšanje vodovpojnosti, anti-grafiti zaščita. Opozorilo: -Silifob MP ne premosti razpok večjih od lasnic. -Silifob MP ne zalepi slabo vezanih delov.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • PRI ZAUŽITJU IN VSTOPU V DIHALNE POTI JE LAHKO SMRTNOS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj