• Natisni

ZUNANJI LED REFLEKTOR EMOS 30W HOBBY MCOB ČRN IP65

Šifra izdelka: 2673648

Cena:
22,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
LED reflektor HOBBY 30W ZS2230, proizvajalca EMOS, je izdelan iz eloksirane aluminijaste zlitine in kaljenega stekla. LED reflektor ima vgrajen COB čip novejše generacije proizvajalca EPISTAR, ki omogoča izjemno visoko svetilnost glede na porabo energije. Svetilna moč LED reflektorja 30W HOBBY je enakovredna svetilni moči 210W halogenske sijalke. Ima gumijast dovodni kabel, ki je dolg 30cm. Reflektor sveti vsaj 30 000 ur oziroma zagotavlja vsaj 15 000 vklopov

  • Garancija 2 leti.
  • Zaščita IP 65.

Dobro osvetljena okolica doma vam in vaši družini krepi občutek varnosti in udobja. Zaščita IP65 reflektorjem omogoča vodotesnost ter odpornost na prah in tresenje. LED reflektor je primeren za osvetlitev delavniških prostorov, dvorišč, vhodov v objekte, garaž, gradbišč, vrtov in dovozov.

Tehnične specifikacije

ENERGIJSKI RAZRED A
DIMENZIJE SVETILKE 20,5X12,5X22,5 CM
SVETLOBNI TOK 2000 LM
BARVNA TEMPERATURA 4000-4500 °K
MOČ 30 W
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj