Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Vsak 99. kupec prejme 99 % popust

Akcija »Vsak 99. kupec prejme 99 % popust«

V času akcije lahko z malo sreče prihranite 99 % nakupa! Sodelovanje v akciji je enostavo, vse kar morate storiti je, da v obdobju trajanja akcije obiščete enega izmed naših trgovskih centrov, opravite želen nakup in pri blagajni je v primeru, da ste prav vi 99. izmed vseh kupcev v naših trgovskih centrih, popust vaš. Akcija je namenjena vsem maloprodajnim kupcem, štetje kupcev pa poteka znotraj vseh trgovskih centrov in ne v vsakem trgovskem centru posebej.

Akcija velja v vseh Merkurjevih trgovskih centrih in ne velja v franšizah in spletni trgovini.

Več o akciji

Vsak 99. kupec prejme 99 % popust, je akcija pri kateri sodelujejo vsi kupci v Merkurjevih trgovskih centrih, ki na dan ali v opredeljenem obdobju akcije kupijo vsaj en izdelek iz definiranih vrst blaga in izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v akciji. Štetje kupcev se izvede ob zaključku vnosa kupljenih izdelkov pred definiranjem načina plačila. Po izvedbi štetja izdelkov ni mogoče dodajati. V štetje se ne štejejo nakupi izvedeni v spletni trgovini Merkur in v franšiznih prodajalnah.

Akcija je namenjena maloprodajnim kupcem (končnim potrošnikom, davčnim zavezancem) pri plačilu na blagajni. Akcija ne velja za nakupe z vgradnjo, pri nakupu storitev, tobačnih izdelkov, darilnih in mobilnih kartic. Popust se prizna takoj ob nakupu, ne glede na način plačila.

Način sodelovanja

Akcija je sistemsko podprta in velja na opredeljene izdelke v akciji ne glede na to ali so vključeni v druge Merkurjeve akcije, sešteva se tudi z ostalimi kuponi in boni. V kolikor gre za 99. kupca se najprej obračunajo druge akcije, ostali kuponi in boni, na znižano osnovo se obračuna še 99 % popust za tiste izdelke, ki so vključene v akcijo, kar se zabeleži na koncu računa.

Pogoji za sodelovanje v akciji

V štetje so vključeni vsi računi na blagajni in potrdila plačila plačana z gotovino na dan izvedbe akcije. Niso upoštevani Prejemki in izdatki, Dobropisi, Avansni računi, Doplačila z naslova potrdil plačil in računi izdani na oddelkih.

Tehnične težave

V primeru tehničnih težav v enem, več ali vseh trgovskih centrih MERKUR trgovine, d.o.o., ki bi onemogočile delovanje sistemske podpore in s tem takojšen obračun popusta, si pridržujemo pravico, da akcijo izvedemo po prilagojenem postopku. Vse račune, ki zaradi tehničnih težav ne bodo vključeni v štetje, bomo obravnavali naknadno po času, ki je zapisan na računu. Najkasneje 7 delovnih dni po akciji bomo na tej spletni strani objavili spisek računov, ki so upravičeni do povračila 99 % vrednosti nakupa vključenih izdelkov v obliki Merkurjeve darilne kartice, ki jo kupec lahko unovči v 5 letih od datuma izdaje. Kupec darilno kartico lahko prevzame ob predložitvi originalnega računa v 30 koledarskih dneh od objave spiska računov v istem trgovskem centru, kjer je izvedel nakup. Vse ne-vključene kupce bomo informirali preko posebnega obvestila na računu:

POZOR – SHRANITE RAČUN!

Zaradi tehničnih težav trenutno ne moremo izvajati aktivnosti »Vsak 99. kupec dobi 99% popust«. Aktivnost bomo izvedli naknadno, po prilagojenem postopku. Vse račune, ki ne bodo upoštevani v aktivnosti, bomo obravnavali ločeno po času, ki je zabeležen na računu. V roku 7 delovnih dni po akciji bomo na spletni strani www.merkur.si/vsak-99-kupec objavili spisek računov, ki so upravičeni do povračila in nadaljnja navodila. Priznano vrednost popusta bomo upravičencem povrnili v obliki Merkurjeve darilne kartice. Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

Reklamacije in vračila

Pri reklamacijah in vračilih se bo kupcu vrnila vrednost, ki jo je plačal (redna maloprodajna cena zmanjšana za popust) v obliki dobropisa.

Are Your Sure?

Exit