• Natisni

AKUMULAT. DELTA BRUSILNIK BOSCH PSM 18 LI

Šifra izdelka: 1917588

Cena: 165,99 €

Akcijska cena: 116,19 € /KOS

 

Popust: 49,80 €

Cena velja od 29. 11. 2017 do 30. 06. 2018
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Štev. nihajev 22000 min -1, premer nihajnega kroga 1,6 mm, brusna površina 104 cm2

Akumulatorski večnamenski brusilnik PSM 18 LI: Močno in kompaktno vsestransko orodje med brusilniki brez kabla. Syneon Chip: inteligentno krmiljenje energije za optimalno moč in največjo vzdržljivost pri vsakem projektu. Kompaktno in zmogljivo vsestransko orodje za brušenje in poliranje tudi na težko dostopnih mestih in majhnih površinah. Brez spominskega učinka in samopraznjenja ? po zaslugi litij-ionske tehnologije vedno pripravljen za uporabo. Čisto delo zahvaljujoč Boschevemu mikrofiltrskemu sistemu: vgrajeni element za odsesavanje prahu sesa prah neposredno v priloženo posodo mikrofiltra. Visokozmogljiva akumulatorska baterija in hitri polnilniki za vsa orodja za domače mojstre in vrtna orodja 18-voltnega sistema Power4All. Posebno dolgožive izmenljive litij-ionske akumulatorske baterije s tehnologijo elektronske zaščite celic Bosch (ECP - Electronic Cell Protection). Pritrditev na ježka za hitro in udobno menjavo brusilnega lista. Dvodelna brusilna plošča: za optimalno izrabo brusnega papirja je deltasto konico brusnega papirja in brusilno ploščo mogoče enostavno sprostiti in zavrteti. Sistem SDS za uporabo različnih nastavkov, npr. brusilnega jezika ali nastavka za lamele (na voljo kot pribor). Priključek za odsesavanje prahu. Ena akumulatorska baterija za vsa orodja za domače mojstre in vrtna orodja sistema litij-ionskih akumulatorskih baterij Power4All.

Tehnične specifikacije

VRSTA STROJA AKUMULATORSKI
TIP BATERIJE LI-ION
NAPETOST BATERIJE 18 V
ZMOGLJIVOST BATERIJE DO 2,5 AH
TEŽA 1,3 KG
PREMER PLOŠČE DO 115 MM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj