Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
ALKOHOL MQ IZOPROPANOL 1 L

ALKOHOL MQ IZOPROPANOL 1 L

Šifra izdelka:
1294197
Uporablja se kot čistilo za steklene, kovinske in ostale površine; tudi kot topilo za lake in sredstvo za konzerviranje.
6,49 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
ALKOHOL MQ IZOPROPANOL 1 L
6,49 €

Podrobnejši opis

Uporablja se kot čistilo za steklene, kovinske in ostale površine; tudi kot topilo za lake in sredstvo za konzerviranje.

  • Ne pušča madežev.
  • Lahko vnetljiv.
  • Lahko hlapen.

OPOMBE IN POSEBNOSTI - Posode hraniti tesno zaprte. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Skrbeti za dobro prezra?evanje, posebno na območju tal (hlapi so težji od zraka). Pri preseganju mejnih vrednosti uporabiti osebna zaščitna sredstva. - V primeru segrevanja nad plameniščem ali pri brizganju lahko nastane vnetljiva/eksplozivna zmes. Uporabljati naprave/opremo zaščiteno proti eksploziji in orodje, ki ne povzroča iskrenja. Hraniti ločeno od virov vžiga ? ne kaditi. Preprečiti nastanek elektrostatskega naboja. Poskrbeti za hlajenje v primeru požara v okolici. - Hraniti samo v originalni posodi. Poskrbeti, da bodo tla nepropustna in obstojna proti razredčilu. Hraniti ločeno od močnih oksidantov, isker in ognja.Hraniti na hladnem in suhem, v dobro zaprti posodi. Hraniti pri temperaturi do 25°C, na dobro prezračevanem mestu. - Dodatne informacije: Nenaden izpust vročih organskih par iz tehnološkega procesa, ki poteka pri povišani temperaturi ali tlaku lahko povzroči vžig par brez zunanjega vira vžiga. Vsaka uporaba snovi pri povišani temperaturi ali tlaku naj bo temeljito analizirana. - Lahko vnetljivo. Draži oči. Hlapi lahko povzro?ijo zaspanost ali omotico.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMQ
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku