ALU ROBNIK SEBORD POCINKANI KLIN ST250

ALU ROBNIK SEBORD POCINKANI KLIN ST250

Dimenzije: dolžina 250mm, širina 30mmOriginalno stožčasto kovinsko pocinkano sidro ST250 za fiksiranje vseh robnikov SEBORD in SLIBORD. Zakrivljena oblika zgoraj zagotavlja stabilnost v odprtinah za pritrditev vseh SEBORD in SLIBORD, stožčasta oblika pa omogoča lažje zabijanje v zemljo.Za ravne linije priporočamo najmanj 3 kov ... preberi več
0,56 € / kos
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ALU ROBNIK SEBORD POCINKANI KLIN ST250
0,56 €

Podrobnejši opis

Dimenzije: dolžina 250mm, širina 30mmOriginalno stožčasto kovinsko pocinkano sidro ST250 za fiksiranje vseh robnikov SEBORD in SLIBORD. Zakrivljena oblika zgoraj zagotavlja stabilnost v odprtinah za pritrditev vseh SEBORD in SLIBORD, stožčasta oblika pa omogoča lažje zabijanje v zemljo.Za ravne linije priporočamo najmanj 3 kovinska sidra na meter dolžine, za ostale linije po potrebi.

Dimenzije: dolžina 250mm, širina 30mm Originalno stožčasto kovinsko pocinkano sidro ST250 za fiksiranje vseh robnikov SEBORD in SLIBORD. Zakrivljena oblika zgoraj zagotavlja stabilnost v odprtinah za pritrditev vseh SEBORD in SLIBORD, stožčasta oblika pa omogoča lažje zabijanje v zemljo. Za ravne linije priporočamo najmanj 3 kovinska sidra na meter dolžine, za ostale linije po potrebi.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASEBORD
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit