• Natisni

ARMATURA IN PRIKLJUČEK HANSGROHE RAINDANCE PRHA Z. GIB.CEV FI 240MM L=460MM CONNECT

Šifra izdelka: 1319761

Cena:
983,00 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 180 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Pršna konzola Raindance S 240 Air 1-Jet Showerpipe Connect je izdelek vrhunske nemške kvalitete.

  • 5 letna garancija.
  • Zagotovljena servisna mreža po celi Sloveniji.
  • Navodila za montažo in vzdrževanje v slo. jeziku.

Pršna konzola Raindance S 240 Air 1-Jet Showerpipe Connect je izdelek vrhunske nemške kvalitete, je idealen produkt za uporabnike, ki želijo imeti kopalniško rešitev, ki vključuje ročno in nadglavno prho s tem, da armature za prho ni potrebno menjavati, ta poseben showerpipe ima izredno moderen dizajn, enostavno za montažo saj ne potrebuje posebne inštalacije, cev ročne prhe priključite na običajen priključek standardne armature za prho in že imate sistem, ki vam nudi prhanje z ročno in nadglavno prho, da bi nadglavna prha delovala samo vtaknete ročno prho v spodnji priključek Showerpipe-a in že je narejeno, Showerpipe connect torej nudi palično ročno prho s porabo vode 16 l/min (pri tlaku 3 Bar) in nagibno nadglavno prho premera 240 mm na nosilcu dolžine 460 mm in s porabo vode 14 l/min (pri tlaku 3 Bar). Tako nadglavna kot ročna prha imata silikonske zaključke, ki omogočajo lahko čiščenje vodnega kamna, vključena 1,6 m Isiflex pršna cev ter nosilec ročne prhe, ki se pritrdi na vertikalno cev, nanos kroma je vrhunske kvalitete, medeninasti deli armature so masivni z debelimi stenami. Prhi nudita zajeten pršni curek, kateremu se primeša zrak za prijetnejši občutek na koži pri prhanju.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj