BETONSKI IZDELEK KOGRAD ZIDAK ZAKLJUČNI POLOVIC. 2C SIV 25X25X19

BETONSKI IZDELEK KOGRAD ZIDAK ZAKLJUČNI POLOVIC. 2C SIV 25X25X19

Cepljeni zidaki in škarpniki so izdelani skladno s standardom SISTEN 771-3, v zaključni fazi proizvedenega procesa dobijo betonski zidaki končni izgled, katerega cepljena površina spominja na naravni kamen. Spekter njihove uporabe je zelo širok: zidanje škarp, podpornih zidov, garaž in proizvonih hal. Na voljo v več različnih b ... preberi več
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI IZDELEK KOGRAD ZIDAK ZAKLJUČNI POLOVIC. 2C SIV 25X25X19

Podrobnejši opis

Cepljeni zidaki in škarpniki so izdelani skladno s standardom SISTEN 771-3, v zaključni fazi proizvedenega procesa dobijo betonski zidaki končni izgled, katerega cepljena površina spominja na naravni kamen. Spekter njihove uporabe je zelo širok: zidanje škarp, podpornih zidov, garaž in proizvonih hal. Na voljo v več različnih barvah in sestavnih komponentih: Osnovni, zaključni (2x cepljen), polovička zaključni (2x cepljen), za stebre polovička (3x cepljen) ter kapa zaključna. Na voljo v barvah: siva, rumena, rjava, črna, bela, mix klasika, mix natura.

  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .
  • Najkvalitetnejši certificirani materiali.
  • Odporen na sol, zmrzal, obrus.

Kakovostna izdelava

Zidaki imajo dobro obstojnost na zmrzovanje oz. taljenje. Uporabljeni materiali pri izdelavi zidakov so ustrezno certificirani. Hidrofobno sredstvo zidakom preprečuje preveliko vpijanje nečistoč in vode. Hkrati jim zagotavlja vrhunsko kakovost in dolgo uporabnost.

Uporabnost

Zidaki so odličen nadomestek za cenejšo in enostavno izvedbo škarp, podpornih zidov, garaž, ograj, proizvodnih hal? Uspešno nadomeščajo kamen, granit ali navaden betonski zidak. Izdelani so v obliki, ki omogoča enostavno zalivanje z betonom. Prav tako je možno armiranje v predhodno pripravljene utore. Izvajalec priporoča, da se pri gradnji zasutih škarp ali ograj z zemljo izvede horizontalno in vertikalno izolacijo, ki bo preprečila prekomerno izluževanje apna, vlaženje zidu, pojav vlažnih madežev in rast mahu.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKOGRAD
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit