Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
BETONSKI TLAKOVEC BIVA 6-KOTNI FI 20X6 CM SIVI

BETONSKI TLAKOVEC BIVA 6-KOTNI FI 20X6 CM SIVI

Šifra izdelka:
1463164
Betonski tlakovci podjetja Oblak Commerce 6-kotne oblike linije Basic so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Uporabljajo se tako za pohodne kot tudi povozne površine, zato se z njimi lahko uredi parke, dvorišča, pešpoti in vrtne potke. Odlikuje jih enostavno polaganje, saj oblika omogoča preprosto medsebojno stika ... preberi več
Cena ni na voljo
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC BIVA 6-KOTNI FI 20X6 CM SIVI

Podrobnejši opis

Betonski tlakovci podjetja Oblak Commerce 6-kotne oblike linije Basic so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Uporabljajo se tako za pohodne kot tudi povozne površine, zato se z njimi lahko uredi parke, dvorišča, pešpoti in vrtne potke. Odlikuje jih enostavno polaganje, saj oblika omogoča preprosto medsebojno stikanje. Odlično se podajo v cvetoče urejeno okolico, pešpoti pa se lahko oblikujejo kar brez robnikov. Uporaba različnih barv omogoča doseganje zanimivih vzorcev. Premer: 20 cm. Višina: 6 cm. Poraba: 29 kosov na m2. Barva: siva.

  • Enostavno polaganje. .
  • Primeren za pohodne in povozne površine. .
  • Klasičen in urejen izgled tlakovanih površin.

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Proizvodni proces poteka po evropskih standardih. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Aqua stop

Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) ostane na površini, zato sta vzdrževanje kot tudi nega več kot enostavna. Življenjska doba se podaljšuje zahvaljujoč aqua stop tehnologiji, ki produktom preprečuje vpijanje vode in umazanije.

Globinska impregnacija

Oblak Commerce tlakovci zagotavljajo hidrofobno sestavo. Odlično odbijajo vodo in nase ne vežejo vlage iz tal. Izdelani so le iz najkvalitetnejših materialov, ki produktom preprečujejo prehitro razpadanje betona. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno. Tako so tlakovci zaščiteni pred taljenjem in zmrzovanjem v prisotnosti soli. Odlikuje jih tudi manjša dovzetnost za nastanek eflorescence.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABIVA
Napišite vaše mnenje o izdelku