Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX APRIKOT - RUMEN

BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX APRIKOT - RUMEN

Šifra izdelka:
341280
Tlakovci romanika podjetja Kograd dvoslojno izdelani, pri čemer zgornji sloj tvori kakovosten kremenčev pesek. Betonski tlakovci so primerni za tlakovano ureditev zunanjih površin. Zaradi videza naravnega kamna se lepo zlijejo z okolico. Različne dimenzije omogočajo zanimive končne izglede. Debelina: 6 cm. Barva: kombinacija ap ... preberi več
Cena ni na voljo
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Po naročilu v trgovskih centrih
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX APRIKOT - RUMEN

Podrobnejši opis

Tlakovci romanika podjetja Kograd dvoslojno izdelani, pri čemer zgornji sloj tvori kakovosten kremenčev pesek. Betonski tlakovci so primerni za tlakovano ureditev zunanjih površin. Zaradi videza naravnega kamna se lepo zlijejo z okolico. Različne dimenzije omogočajo zanimive končne izglede. Debelina: 6 cm. Barva: kombinacija aprikot in rumene.

  • Dvoslojna izdelava, vrhnja plast iz kremena. .
  • Vpijajo manj vode in nečistoč.
  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .

Kakovostna izdelava

Tlakovci Kograd so dvoslojno izdelani. Vrhnjo plast tlakovca predstavlja kremenčev pesek, ki zagotavlja dobro odpornost na različne dejavnike, kot so obrus, zmrzovanje oz. taljenje v prisotnosti soli. Zaradi kremenčeve plasti so tlakovci tudi bolj trdni. Hidrofobno sredstvo, ki je dodano betonu, zagotavlja manjše vpijanje nečistoč in vode, saj so izdelki globinsko zaščiteni.

Pester končni izgled

Nepravilni robovi in reliefna struktura dajeta antični pridih, tlakovane površine pa se zaradi naravnega izgleda tlakovcev dobro zlijejo z okolico. Univerzalnost tlakovcev omogoča pestro uporabo na različnih področjih. Primerni so za tlakovanje dvorišči in okolice individualnih hiš, kot tudi trgovskih centrov, parkov, mestnih jeder, trgov. Uporabni za vse dovozne poti. Sestavljeni so iz treh dimenzijsko različnih kvadratov, zato s polaganjem v različnem zaporedju dobite zanimive, različne efekte. Dimenzije: 26x16x6 cm, 16x16x6 cm, 10x16x6 cm. Poraba: cca 35 kosov / m2.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKOGRAD
Napišite vaše mnenje o izdelku