BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX RJAVO ČRNA

BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX RJAVO ČRNA

Tlakovci spominjajo na naravni kamen, njihovi nepravilni robovvi in reliefna struktura dajejo tlakovanim površinam pridih antičnega. Odličen izbor za stara mestna jedra, trge, parkirišča in parke kjer se tla zlivajo z okolico. Na Voljo v barvah: siva, črna, rjavo-črna, aprikot rumena, rumeno rjava, sivo-črna. Dimenzija: 26x16x ... preberi več
17,59 € / m2
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 95,16 €
Paket obsega: 5,41 m2
95,16 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

Vnesite željeno količino:

m2
paket
PAKET

1 paket

95,16

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX RJAVO ČRNA
95,16 €

Podrobnejši opis

Tlakovci spominjajo na naravni kamen, njihovi nepravilni robovvi in reliefna struktura dajejo tlakovanim površinam pridih antičnega. Odličen izbor za stara mestna jedra, trge, parkirišča in parke kjer se tla zlivajo z okolico. Na Voljo v barvah: siva, črna, rjavo-črna, aprikot rumena, rumeno rjava, sivo-črna. Dimenzija: 26x16x6, 16x16x6, 10x16x6.

  • Dvoslojna izdelava, vrhnja plast iz kremena. .
  • Vpijajo manj vode in nečistoč.
  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .

Kakovostna izdelava

Dvoslojno izdelani betonski tlakovci imajo dodano hidrofobno sredstvo, ki izdelkom zagotavlja dobro globinsko zaščito in preprečuje prekomerno vpijanje vode ter nečistoč. Zgornja plast tlakovcev je izdelana iz kakovostnega kremenčevega peska, ki izdelkom omogoča dodatno trdnost in odpornost proti obrusu, zmrzovanju oz. taljenju v prisotnosti soli.

Pester končni izgled

Naravni izgled tlakovcev jim omogoča univerzalnost in širok spekter uporabe. Primerni so za tlakovanje zunanjih površin trgovskih centrov, individualnih hiš, naselij, kot tudi za trge, parke in pokopališča. Nepravilni robovi in reliefna struktura dajeta antični pridih. Uporabni so za vse dovozne poti. Sestavljeni so iz treh dimenzijsko različnih kvadratov, zato s polaganjem v različnem zaporedju dobite zanimive, različne efekte. Dimenzije: 26x16x6 cm, 16x16x6 cm, 10x16x6 cm. Poraba: cca 35 kosov / m2.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKOGRAD
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit