BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP TOSCANA MIX 21 CLASSICO BEL, ČRN, OKER

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP TOSCANA MIX 21 CLASSICO BEL, ČRN, OKER

Betonski tlakovci Toscana podjetja Oblak Commerce linije Trend so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Zanje je značilna razgibana površina ter reliefni robovi. Izdelani so s posebnim belim cementom, kar da barvam dodaten ton in ostrino. Zaznamuje jih več različnih dimenzij, ki ustvarijo poseben in unikaten izgled ... preberi več
27,19 € / m2
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 29,91 €
Paket obsega: 1,1 m2
29,91 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

Vnesite željeno količino:

m2
paket
PAKET

1 paket

29,91

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP TOSCANA MIX 21 CLASSICO BEL, ČRN, OKER
29,91 €

Podrobnejši opis

Betonski tlakovci Toscana podjetja Oblak Commerce linije Trend so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Zanje je značilna razgibana površina ter reliefni robovi. Izdelani so s posebnim belim cementom, kar da barvam dodaten ton in ostrino. Zaznamuje jih več različnih dimenzij, ki ustvarijo poseben in unikaten izgled tlakovane površine. Nudijo obilo inovativnosti. Debelina: 7 cm. Dimenzije: 15,2x45,5 cm, 45,5x45,5 cm, 30,4x45,5 cm, 30,4x30,4 cm in 30,4x15,2 cm.

  • Kakovostni materiali.
  • Odporne na različne vremenske razmere.
  • Naraven in moderen videz. .

Globinska impregnacija

Oblak Commerce tlakovci zagotavljajo hidrofobno sestavo. Odlično odbijajo vodo in nase ne vežejo vlage iz tal. Izdelani so le iz najkvalitetnejših materialov, ki produktom preprečujejo prehitro razpadanje betona. Tako so tlakovci zaščiteni pred taljenjem in zmrzovanjem v prisotnosti soli. Odlikuje jih tudi manjša dovzetnost za nastanek eflorescence. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno.

Aqua stop

Vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) ostane na površini, zato sta vzdrževanje kot tudi nega več kot enostavna. Življenjska doba se podaljšuje zahvaljujoč aqua stop tehnologiji, ki produktom preprečuje vpijanje vode in umazanije. Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše.

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Proizvodni proces poteka po evropskih standardih. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOBLAK GROUP
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit