Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
BITUMENSKA SKODLA TEGOLA CANADESE ŠPANSKO RDEČA 003 PREMIUM PRAVOKOTNA OBLIKA

BITUMENSKA SKODLA TEGOLA CANADESE ŠPANSKO RDEČA 003 PREMIUM PRAVOKOTNA OBLIKA

Šifra izdelka:
857668
Skodla Tegola Canadese Premium izdelana iz najkakovostnejšega bitumna vulkanskega izvora zagotavlja vrhunske lastnosti. Odlična za pokrivanje raznolikih streh, položnih ali strmih, monotonih ali razgibanih. Odlikuje jo majhna teža kar strehi zagotavlja nekajkrat manjšo končno težo v primerjavi s klasičnimi strežnimi kritinami. ... preberi več
Cena ni na voljo
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
BITUMENSKA SKODLA TEGOLA CANADESE ŠPANSKO RDEČA 003 PREMIUM PRAVOKOTNA OBLIKA

Podrobnejši opis

Skodla Tegola Canadese Premium izdelana iz najkakovostnejšega bitumna vulkanskega izvora zagotavlja vrhunske lastnosti. Odlična za pokrivanje raznolikih streh, položnih ali strmih, monotonih ali razgibanih. Odlikuje jo majhna teža kar strehi zagotavlja nekajkrat manjšo končno težo v primerjavi s klasičnimi strežnimi kritinami. Oblika: pravokotna. Barva: špansko rdeča.

  • Prilagodljiva glede na naklon in obliko strehe.
  • Ne potrebuje veliko vzdrževanja.
  • Primerna za vetrovna področja.

Bitumenska skodla Tegola Canadese je najprimernejša kritina za razgibane strehe, saj je iz osnovnega lista možno oblikovat najzahtevnejše oblike, možno je pokriti tudi najrazličnejše naklone in popolne vertikale. Za pokrivanje razgibanih streh se ne potrebujejo dodatni elementi.

Strešno kritino Tegola Canadese odlikuje majhna teža, kar pomeni, da je streha prekrita s Tegola Canadese kar nekajkrat lažja od tradicionalnih kritin. Njena teža je le 9 kg/m2.

Kakovostna izdelava

Izdelana iz treh osnovnih elementov: nosilca, bitumna in keraminiziranega granulata. Nosilec iz steklene koprene strešni kritini omogoča dolgo življenjsko dobo, dimenzijsko stabilnost in preprečuje vpijanje vlage. Bitumen zagotavlja vodonepropustnost skodle in dolgotrajen oprijem posipa. Uporabljen je vrhunski bitumen vulkanskega izvora. Dobro odporen je na delovanje ultravijoličnih žarkov in izredno stabilen pri temperaturnih spremembah. Granulat pa strešni kritini služi za ščitenje bitumenske plasti pred UV žarki, daje ji barvo in lepo zaključi estetski videz.

Proizvodnja ima certifikate ISO 9001 in ISO 14001. Kritina izpolnjuje evropsko normo za bitumenske skodle EN 544.

Napotki za pritrjevanje

Za ravne strehe naklona od 1° do 5° se 2x vgradi bitumenski trak; pri strehah z naklonom med 5° in 15° naj vgradnja poteka na predhodno vgrajen bitumenski trak po toplem postopku; strehe z naklonom med 15° in 25° vgradnja poteka z žebljičenjem na predhodno vgrajen samolepilni trak; pri strehah z naklonom med 25° in 85° pa vgradnja poteka z žebljičenjem direktno na podlago z izjemo varovanja kritičnih mest strehe.

Za pritrjevanje se uporabljajo aluminijasti, pocinkani ali bakreni žebljički s široko glavo (lepenkarji), ti pa morajo imeti zareze po celotni dolžini stebla. Dolžina žebljička je odvisna od podlage in mesta uporabe. Običajno zadostujejo 25 mm.

Vedno na voljo

Tegola Canadese zagotavlja brezplačno vsestransko pomoč, saj vam njihovi strokovnjaki posredujejo koristne informacije pri izbiri najboljše odločitve glede na projekt. Hkrati strokovno svetujejo pri reševanju različnih tehničnih problemov.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKATEGOLA CANADESE
Napišite vaše mnenje o izdelku