ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER BLACK

ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER BLACK

Čistilnik zraka iz zraka filtrira 99,9% vseh virusov gripe A v 60 minutahPralni predfilter z integrirano protimikrobno zaščito. Vse funkcije lahko nadzirate preko aplikacije za pametni telefon.
399,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER BLACK
399,90 €

Podrobnejši opis

Čistilnik zraka iz zraka filtrira 99,9% vseh virusov gripe A v 60 minutahPralni predfilter z integrirano protimikrobno zaščito. Vse funkcije lahko nadzirate preko aplikacije za pametni telefon.

Vrhunski čistilec zraka z indikatorjem kvalitete zraka ? tehnično izpopolnjen, WiFi upravljanje. Filtriranje virusov Rezultati testov kažejo, da lahko čistilnik zraka Roger iz Stadler Forma odstrani iz zraka 99,3% živih SARS-CoV-2 virusov *, ki povzročajo COVID-19. Po podatkih agencije za varstvo okolja ZDA (EPA) " čistilniki zraka lahko ob pravilni uporabi pomagajo zmanjšati stopnjo onesnaževal v zraku v bivalnih prostorih, vključno z virusi. "** Čistilnik zraka, kot je Roger, lahko pomaga zmanjšati tveganje virusnih okužb in tako njegovi družini in vsem drugim v prostoru zagotovi najboljšo možno zaščito pred okužbo s koronavirusom. Potrjen dodatni test: čistilnik zraka Roger učinkovito filtrira 99,9% vseh virusov gripe A *** in aerosolov iz zraka v 60 minutah (testirano v 28 m3 testni komori). Čistilec zraka Roger zagotavlja čist zrak v prostorih do 66 m2 ? doma in v pisarni! Z dvema senzorjema ta mobilni čistilec zraka neprekinjeno meri kakovost zraka in takoj zazna onesnaževala, kot so neprijeten vonj, hlapne organske spojine (HOS), droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije. Če se kakovost zraka poslabša, vas indikator kakovosti zraka obvesti s spreminjanjem barve in samodejno prilagodi učinkovitost čiščenja v inteligentnem samodejnem načinu. Bolj kot je zrak onesnažen, večjo zmogljivost bo uporabil. Čudovito oblikovan čistilec zraka ima sedaj pralni tekstilni predfilter z integrirano protimikrobno zaščito Sanitized?. Dvojni filter Dual Filter? ? srce čistilca zraka ? je kombinacija HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem. Zelo učinkovit HEPA filter odstranjuje onesnaževala, kot so droben prah, alergeni, cvetni prah, virusi in bakterije iz zraka, medtem ko filter z aktivnim ogljem adsorbira pline, prisotne v zraku. Rogerjeve impresivne funkcije poleg funkcije časovnika in nočnega načina vključujejo tudi WiFi: s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu lahko spremljate kakovost zraka in nadzirate vse njegove funkcije, tako da je čist in zdrav zrak v prostoru vedno zagotovljen! Sistem delovanja: aktivni ogleni filter (odstranjuje neprijetne vonjave) & HEPA filter (čisti zrak) Roger je opremljen z WiFi-jem in ga je mogoče upravljati prek aplikacije za pametni telefon ?Smart Life ? Smart Living?. Kakovost zraka v prostoru je mogoče spremljati in nadzirati prek aplikacije, ki omogoča sprotno upravljanje vseh Rogerjevih funkcij. Dodatna funkcija zaščite za otroke, ki je na voljo samo prek aplikacije, za določeno časovno obdobje deaktivira upravljanlne gumbe na napravi.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASTADLER FORM
ZA VELIKOST PROSTORNINE DO165 M3
IONIZATORNE
PRETOK ZRAKA465 M3/H
VIŠINA516 MM
GLOBINA200 MM
GARANCIJA2 LETI
MOČ4 - 100 W
BARVAČRNA
TEŽA6,8 KG
ŠIRINA420 MM
GLASNOST DELOVANJA28 - 65 DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit