ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER LITTLE WHITE

ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER LITTLE WHITE

Čistilnik zraka iz zraka filtrira 99,9% vseh virusov gripe A v 60 minutahPralni predfilter z integrirano protimikrobno zaščito. Inteligentni samodejni način samodejno prilagodi delovanje čiščenja.
289,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER LITTLE WHITE
289,90 €

Podrobnejši opis

Čistilnik zraka iz zraka filtrira 99,9% vseh virusov gripe A v 60 minutahPralni predfilter z integrirano protimikrobno zaščito. Inteligentni samodejni način samodejno prilagodi delovanje čiščenja.

Vrhunski čistilec zraka z indikatorjem kvalitete zraka ? tih, učinkovit čistilec zraka za prostore do 33 m2. Filtriranje virusov Rezultati testov kažejo, da lahko čistilnik zraka Roger little iz Stadler Forma odstrani iz zraka 99,3% živih SARS-CoV-2 virusov *, ki povzročajo COVID-19. Po podatkih agencije za varstvo okolja ZDA (EPA) " čistilniki zraka lahko ob pravilni uporabi pomagajo zmanjšati stopnjo onesnaževal v zraku v bivalnih prostorih, vključno z virusi. "** Čistilnik zraka, kot je Roger little, lahko pomaga zmanjšati tveganje virusnih okužb in tako njegovi družini in vsem drugim v prostoru zagotovi najboljšo možno zaščito pred okužbo s koronavirusom. Potrjen dodatni test: čistilnik zraka Roger little učinkovito filtrira 99,9% vseh virusov gripe A *** in aerosolov iz zraka v 60 minutah (testirano v 28 m3 testni komori). Filtrira onesnaževala in pline ter zagotavlja čist in zdrav zrak v zaprtih prostorih. Nenehno meri kakovost zraka in takoj zazna plinasta onesnaževala, kot so neprijeten vonj ali hlapne organske spojine (HOS). Če se kakovost zraka poslabša, indikator kakovosti zraka spremeni barvo in samodejno prilagodil svoje čiščenje glede na trenutne potrebe, če je vključena funkcija samodejni način. Bolj kot je onesnažen zrak, višja bo njegova izbrana stopnja delovanja. Elegantni čistilec zraka je opremljen s pralnim tekstilnim predfiltrom, ki odstranjuje grobe delce prahu in onesnaževal iz zraka ter ima integrirano protimikrobno zaščito Sanitized?. V središču čistilca zraka je dvojni filter Dual Filter? ? kombinacija filtra HEPA in filtra z aktivnim ogljem. Zelo učinkovit HEPA filter odstranjuje onesnaževala, kot so droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije iz zraka, medtem ko filter z aktivnim ogljem adsorbira pline, prisotne v zraku. Zahvaljujoč njegovemu časovniku in LED, ki jih je mogoče popolnoma izklopiti, je z Rogerjem little zagotovljen tudi dober in kvaliteten spanec! Sistem delovanja: aktivni ogleni filter (odstranjuje neprijetne vonjave) & HEPA filter (čisti zrak) Filtriranje delcev, zlasti virusov Dual Filter? je med testom TÜV (test čiščenja delcev) ustvaril prepričljive rezultate. Roger little filtrira 100% 0,255-mikrometrskih delcev (preizkušeno po DIN standardu 71460-1: 2006). Za primerjavo: človeški las je debel 80 mikrometrov. Filtrirani delci so torej 313-krat manjši. Potrjen dodatni test: čistilec zraka Roger little v 60 minutah učinkovito filtrira 99,9% vseh virusov gripe A ** in aerosolov v zraku (preizkušen v preskusni komori 28 m3). ** Španska gripa (H1N1), H1N2, A, sianska gripa (H2N2) in hongkonška gripa (H3N2)

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASTADLER FORM
ZA VELIKOST PROSTORNINE DO80 M3
IONIZATORNE
PRETOK ZRAKA231 M3/H
VIŠINA450 MM
GLOBINA170 MM
GARANCIJA2 LETI
MOČ40 W
BARVABELA
TEŽA5,5 KG
ŠIRINA330 MM
GLASNOST DELOVANJA28 - 59 DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit