Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
Navigacija

Kompresorji in pnevmatsko orodje

Brezplačna poštnina
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
449,99 € / KOS
Več
149,99 € / KOS
Več
Brezplačna poštnina
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
1.029,99 € / KOS
Več
119,99 € / KOS
Več
99,99 € / KOS
Več
-15%
Akcijska cena 97,74 € Redna cena 114,99 € / KOS
Več
57,99 € / KOS
Več
13,99 € / KOS
Več
84,99 € / KOS
Več
17,99 € / KOS
Več
34,99 € / KOS
Več
34,99 € / KOS
Več

Kompresorji in pnevmatsko orodje

Kompresor je delovni stroj, ki ga lahko uporabljate za domačo uporabo kot tudi bolj zahtevno delavniško. Glede na lastne potrebe izberite ustreznega, saj se razlikujejo po številnih parametrih. Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami, težo, močjo, delovnim tlakom in močjo motorja. Kompresor ima lahko direktni ali jermenski prenos. Razlikujejo se tudi po priključni napetosti in številu stopenj. V večini slovenski kupci izbirajo batne kompresorje, odločite pa se lahko tudi za vijačnega.

Z njimi je možno napolniti tako lažje predmete, ki ne potrebujejo toliko pritiska, kot tiste bolj zahtevnejše. To so lahko avtomobilske gume, kolesa, motor, zračne blazine za prosti čas ali SUP deske.

Področje uporabe kompresorjev je veliko, saj lahko predmete polnijo z zrakom, vodno paro, gorilnim plinom, industrijskim plinom in hladnimi snovmi.

Pred nakupom kompresorja, vam priporočam, da si preberete tudi Merkurjeve nasvete, ki vam bodo olajšali marsikatero opravilo, saj boste zagotovo izvedeli informacije, ki jih do sedaj še niste poznali.