Digitalni bon 2022 - splošni pogoji

Kako unovčiti digitalni bon na spletu

Za unovčitev digitalnega bona ’22 na spletu je ob oddaji naročil, ki vsebuje izdelke, ki jih z digitalnim bonom lahko kupite, potrebno predložiti ročno izpolnjen obrazec za koriščenje bona ter v primeru koriščenja več bonov predložiti tudi obrazec za združitev bonov. Če imate v košarici izdelke, ki jih je z digitalnim bonom možno kupiti, se vam bo prikazalo obvestilo ter gumb za naložitev bonov:

 

Ob kliku na gumb »unovči digitalni bon 2022« pa se vam bo odprlo okno, kamor boste vpisali vrednost bona ter naložili obrazec:

Datoteke lahko naložite v obliki slike ali scana v formatih: DOC, DOCX, JPG ali PDF.

Izjavo oz. vlogo najdete na spodnjih povezavah:
Izjava o unovčitvi digitalnega bona '22 (.doc)
Izjava o združitvi digitalnih bonov '22 (.doc)
Vloga za priznanje statusa upravičenca do digitalnega bona 22 šolajoči v tujini (.doc)

V primeru, da bon nima zadostne vrednosti, (v naročilu vpišete kakšen znesek bona ali bonov želite porabiti) se naročilo stornira ter preostanek vrednosti vrne na enak način kot je bil plačan.

Izdelki, za katere se lahko vnovčijo digitalni boni ’22, so v naši spletni trgovini označeni s posebnim označevalcem:Vračilo/odstop od pogodbe

V primeru odstopa od pogodbe je potrebno vrniti vse artikle, ki sodijo v isto vrsto blaga, saj se račun, ki vsebuje digitalni bon, lahko stornira le v celoti.
Menjava izdelkov, ki so kupljeni s sklenjeno pogodbo na daljavo, ni mogoče. Vračilo izdelkov je možno v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov samo v primeru odstopa od pogodbe.

Vse o digitalnih bonih ’22 si lahko preberete na Portalu gov.si.

Are Your Sure?

Exit