Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Obvestilo

Digitalnih bonov v naši spletni trgovini zaradi izteka veljavnosti žal ni več mogoče koristiti. Vabljeni pa, da si ogledate vse aktualne akcijske ponudbe na merkur.si/akcije.

Kako unovčiti digitalni bon na spletu

Za unovčitev digitalnega bona ’22 na spletu je ob oddaji naročil, ki vsebuje izdelke, ki jih z digitalnim bonom lahko kupite, potrebno predložiti ročno izpolnjen obrazec za koriščenje bona ter v primeru koriščenja več bonov predložiti tudi obrazec za združitev bonov. Če imate v košarici izdelke, ki jih je z digitalnim bonom možno kupiti, se vam bo prikazalo obvestilo ter gumb za naložitev bonov:

 

Ob kliku na gumb »unovči digitalni bon 2022« pa se vam bo odprlo okno, kamor boste vpisali vrednost bona ter naložili obrazec:

Datoteke lahko naložite v obliki slike ali scana v formatih: DOC, DOCX, JPG ali PDF.

Izjavo oz. vlogo najdete na spodnjih povezavah:

V primeru, da bon nima zadostne vrednosti, (v naročilu vpišete kakšen znesek bona ali bonov želite porabiti) se naročilo stornira ter preostanek vrednosti vrne na enak način kot je bil plačan.

Izdelki, za katere se lahko vnovčijo digitalni boni ’22, so v naši spletni trgovini označeni s posebnim označevalcem:Vračilo/odstop od pogodbe

V primeru odstopa od pogodbe je potrebno vrniti vse artikle, ki sodijo v isto vrsto blaga, saj se račun, ki vsebuje digitalni bon, lahko stornira le v celoti.
Menjava izdelkov, ki so kupljeni s sklenjeno pogodbo na daljavo, ni mogoče. Vračilo izdelkov je možno v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov samo v primeru odstopa od pogodbe.

V MERKURJU JE DIGITALNI BON VREDEN VEČ!

Ob nakupu z digitalnim bonom vam podarimo MERKURjev kupon v višini 5 % celotne vrednosti nakupa. Kupon lahko izkoristite za naslednji nakup kateregakoli izdelka.

Vrednost nakupa se šteje tudi v boniteto na Merkurjevo kartico zaupanja. Unovčite vaš digitalni bon pri nas in mu dodajte vrednost. 

Izkoristite digitalne bone in izbirajte med več kot 150 prenosnimi računalniki! Velja za nakupe v trgovskih centrih MERKUR in spletni trgovini MERKUR, za izdelke na zalogi in po naročilu.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja