EINHELL AKUMULATORSKI EKSCENTRIČNI BRUSILNIK TE-RS 18 LI - SOLO POWER X-CHANGE

EINHELL AKUMULATORSKI EKSCENTRIČNI BRUSILNIK TE-RS 18 LI - SOLO POWER X-CHANGE

Einhell akumulatorski ekscentrični brusilnik TE-RS 18 Li-Solo, Power X-Change. elektronsko nastavitvjo hitrosti lahko ekscentrično brušenje prilagodimo površinam, ki jih je treba obdelati. Zmogljivost brusilnika se giblje od 14.000 do 22.000 na minuto. Čvrsto držalo in hitro menjavo brusnega papirja zagotavlja mikro-Velcro si ... preberi več
77,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
EINHELL AKUMULATORSKI EKSCENTRIČNI BRUSILNIK TE-RS 18 LI - SOLO POWER X-CHANGE
77,99 €

Podrobnejši opis

Einhell akumulatorski ekscentrični brusilnik TE-RS 18 Li-Solo, Power X-Change. elektronsko nastavitvjo hitrosti lahko ekscentrično brušenje prilagodimo površinam, ki jih je treba obdelati. Zmogljivost brusilnika se giblje od 14.000 do 22.000 na minuto. Čvrsto držalo in hitro menjavo brusnega papirja zagotavlja mikro-Velcro sistem. Dobava vključuje brusni papir (P80). Brez baterije in brez polnilnika.

  • Elektronski nastavitev hitrosti.
  • Velcro sistema- hitra menjava brusilnega papirja.
  • Izjemno brušenje z visoko zmogljivostjo.

Elektronska kontrola hitrost omogoča prilagoditev orodja glede na material ali aplikacijo na različnih površinah. Fino brušenje in visoko zmogljivo brušenje lahko dosežemo zahvaljujoč ekscentričnemu konceptu. Za varno in udobno delovanje je TE-RS 18 Li-Solo opremljen z mehko ročico. Micro-Velcro pritrjevanje brusnega papirja zagotavlja, da se papir varno drži za brusno ploščo. Vgrajen je sistem za odstranjevanje prahu, lahko pa priključite tudi zunanjo sesalno napravo. TE-RS 18 Li-Solo je član družine Power X-Change in ne vsebuje baterij in polnilnikov, ki jih je mogoče kupiti ločeno.

 

Obseg dobave

 

ekscentrični brusilnik TE-RS 18 Li-Solo

brusilni list P80

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

 

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

 

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

Tehnične podrobnosti:

Brez baterije in polnilca

Tip baterije: 18 V

Oscilacijska hitrost: 14.000 – 22.000 min−1

Nihajni krog: 2 mm

Premer brušenja: 125 mm

Premer brusilnega lista: 125 mm

Teža: 1,14 kg

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
VRSTA STROJAAKUMULATORSKI
PAKIRANJEŠKATLA
PREMER PLOŠČE DO125 MM
NAPETOST BATERIJE18 V
ŠTEVILO VRTLJAJEV14000 VRT/MIN
MOČ OD-DO/ W
MOČ/ W
TEŽA1.2 KG
TIP BATERIJELI-ION
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit