Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
Navigacija

Okna

Okna

Razmišljate o nakupu novih oken? So vaša okna stara ali potrebna prenove? V Merkurje izberite nova okna. S kvalitetnimi okni boste privarčevali pri stroških za ogrevanje, če bodo dobro tesnila. Hkrati vam bodo dobra okna zagotavljala miren spanec in manj vdiranja hrupa v prostor.

Pred nakupom oken preverite, kakšna bi zares sodila v vaše domovanje in bi se skladala z zunanjostjo vaše hiše. Merkurjeva ponudba obsega PVC in lesena okna različnih barv in dimenzij. Polepšajte si pogled na okolico z okni, ki so zaščiteni z impregnacijskim premazom za odpornost proti insektom in glivam. Z lesenimi okni boste v dom prinesli toplino in naravni element, plastična okna pa boste lažje vzdrževali.

Okna v domu prinašajo svetlobo in toploto, hkrati pa lahko močno vplivajo na vrednost objekta. Okna so pomembni toplotni izolator, saj poleti prepuščajo visoke temperature, pozimi pa lahko prav zaradi oken izgubimo veliko toplote. S pravilno izbiro oken boste tako privarčevali pri energiji.

Dovolite, da okna strokovno namestijo profesionalci, ki so za to usposobljeni, saj bodo okna le tako dosegala dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovala. Pri umestitvi oken v prostor, naj bodo okna bivalnih prostorov na zahodni, južni ali vzhodni strani. Pazite tudi na ujemanje barv okna in naoknic s fasado.

Rosenje stekla na oknu omilite s pravilnim zračenjem prostorov. Najbolj učinkovito je zračenje zjutraj in zvečer, ko je zrak hladnejši. Najboljši učinek boste dosegli, če boste naredili prepih. Zmanjšanje vlage lahko dosežete tudi z uporabo rolet ali senčil.

Naj bodo okna prijeten in funkcionalen okras vašemu domu! Poskrbite za urejen dom s pomočjo Merkurjevih nasvetov, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki.