• Natisni

Stopnice

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri
Ko boste načrtovali katerekoli ambientalne stopnice Arke, vam ponujamo rešitev. Izberite si model želenih stopnic, določite zahtevane karakteristike glede na vaš prostor in s pomočjo ponujenega programa boste prišli do vaših rešitev. Program vam izriše načrt, katerega na koncu lahko tudi natisnete in odnesete v trgovino, kjer vam izvedejo naročilo in predvidijo dobavo.

Podstrešne stopnice

Ambientne stopnice

Stopnice

Če prenavljate ali opremljate dom, naj vaše prostore lepo dopolnijo stopnice, kombiniranje s kovinskim ogrodjem in lesom. Poskrbite za prihranek prostora in lepo povezavo med nadstropji s stopnicami klasičnega ali sodobnega izgleda. V Merkurju poiščite tako ambientna stopnišča kot tudi podstrešne stopnice, ki so namenjene za notranjo vgradnjo. Stopnice so širinsko lepljene, kar zagotavlja večjo dimenzijsko stabilnost, hkrati pa se odlično prilagajajo in estetsko dopolnijo prostore. Stopnice v ponudbi so prilagojene tudi za manjše prostore, saj ponujajo odlične prostorske rešitve.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2333 € 0 € do 2333 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ARKE (30)
  2. FONTANOT (14)
  3. LOŽ METALPRES (31)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.