• Natisni

Vhodna vrata

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Vhodna vrata

Vrata so ogledalo doma, zato v Merkurju izberite taka, ki se bodo popolnoma prilegala vaši hiši ali stanovanju. Zaščito in varnost vam bodo nudila PVC, lesena ali kovinska vrata z dvojnimi tesnili, priloženimi kljukami in varnostnimi ključavnicami.

Poleg klasičnih vhodnih vrat v ponudbi najdete tudi dvižna garažna vrata z možnostjo vgraditve pogona na daljinsko upravljanje. Glede na barvo zunanjosti ali fasade izberite barvo vrat, ki je lahko odvisno od okusa povsem naravna ali barvana v različnih barvah.

Merkur vam nudi tudi široko izbiro okovja za vrata in prekrivne letve, s katerimi boste poskrbeli za daljšo življenjsko dobo vaših vrat.

Prenavljate ali gradite dom? Izberite nova vhodna vrata, ki bodo lepo dopolnila zunanjost hiše ali stanovanja. Pri vhodnih vratih je pomembna izbira površinske obdelave in njihove barve, materiala, stekla (v kolikor ga želite) in kljuke.

Pravilna izbira vrat vam bo zagotavljala varen dom, ki bo zaščiten pred zunanjimi vremenskimi vplivi in poškodbami. Preberite nasvete Merkurjevih strokovnjakov za pomoč pri urejanju doma in mojstrskih opravilih. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 720 € 0 € do 720 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CANDO (22)
  2. ENTERAG (6)
  3. JEWE (2)
  4. MQ (2)
  5. NOVOFERM (8)
  6. PRIME55 (12)
  7. SIBAU (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.