• Natisni

HLADILNA VITRINA LIEBHERR WTEES 2053

Šifra izdelka: 1165865

Cena:
2.390,00 € /KOS
Brezplačna dostava!
Po naročilu – Dostavimo v 30 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Vgradna vitrina WTEES2053 proizvajalca Liebherr je naprava primerna za shranjevanje vin. Vinska vitrina se uporablja tudi kot shramba primerna za temperiranje vin. Narejena je iz kakovostnega ter odpornega nerjavečega jekla z možnostjo odpiranj vrat v levo ali desno. Hladilna vitrina ima steklena inox izolirana vrata v okvirju z enostavnim odpiranjem ter enostavnim shranjevanjem ter polaganjem steklenic. Maksimalna glasnost med delovanjem naprave znaša 39 dB ter tako ne moti uporabnika z brenčanjem ali drugimi motečimi zvoki.

  • Digitalno prikazovanje in uravnavanje temperature.
  • Nerjaveč in odporen inox material.
  • Multitemperaturna naprava.

Vitrina je primerna za vgradnjo ter je z odličnim dizajnom odlična za moderno oblikovanje in popestritev vsake kuhinje. Police v notranjosti so iz odpornega in stabilnega lesa. Skupaj je 6 polic, od katerih so 4 na teleskopskih vodilih. Celotna neto prostornina znaša 187 litrov ter tako ponuja veliko prostora za shranjevanje vaših vin. Krmiljenje in uravnavanje temperature v napravi poteka zelo enostavno. To omogočajo MagicEye kontrolni gumbi, ki poskrbijo, da ostane temperatura točno takšna kot ste jo izbrali. Če vrata naprave ostanejo predolgo odprta, vas na to opozori zvočni signal. Multi-temperaturna vinska vitrina spada v energijski razred A, ima izolirano ohišje ter palični ročaj iz nerjavečega jekla. Ohišje je v črni barvi in ga odlikuje Smart Steel material, ki zmanjšuje vidnost prstnih odtisov. Med drugim je lahek za čiščenje, odporen na praske in je izredno trden. Na notranji strani je digitalni prikaz temperature, kar uporabniku olajša upravljanje in njegovo uravnavanje. Osvetlitev je notranja ter enakomerno in kakovostno osvetli vse predele vitrine. Letna poraba električne energije znaša 155 kWh.

Tehnične specifikacije

VRSTA HLADILNIKA HLADILNA VITRINA
ENERGIJSKI RAZRED A
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 155 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL 187 L
KLIMATSKI RAZRED SN-ST: +10 DO +38°C
ODPIRANJE VRAT LEVO/DESNO
BARVA INOX
ŠIRINA 56 CM
VIŠINA 122 CM
GLOBINA 55 CM
GARANCIJA 2 LETI
TEM. OBMOČJA PREDALA ZA VINO OD 5 DO 20 °C
TEMPERATURNA OBMOČJA 2
LOČENO NASTAVLJIVI HLAD. KROG 2
INVERTER MOTOR NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj