HLADILNIK GORENJE RIU6092AW

HLADILNIK GORENJE RIU6092AW

Vgradni podpultni hladilnik priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje ima škarjaste tečaje in 4 nastavljive nogice. Osvetljen hladilni del zaradi kakovostne LED žarnice ponuja jasen pregled nad 4 stekleni policami, od katerih je 1 polovično steklena. Hladilnik porabi malo energije, zgolj 93 kWh za svoje delovanje in je okolju ... preberi več
369,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
HLADILNIK GORENJE RIU6092AW
369,90 €

Podrobnejši opis

Vgradni podpultni hladilnik priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje ima škarjaste tečaje in 4 nastavljive nogice. Osvetljen hladilni del zaradi kakovostne LED žarnice ponuja jasen pregled nad 4 stekleni policami, od katerih je 1 polovično steklena. Hladilnik porabi malo energije, zgolj 93 kWh za svoje delovanje in je okolju prijazen. V hladilnem delu boste našli tudi veliko posodo za zelenjavo in sadje. Možno je spreminjanje smeri odpiranje vrat levo-desno.

  • Odzračevanje z ventilatorjem skozi podnožje.
  • Hladilnik ima izvlečno polico In'n'out.

Praktična in večnamenska posoda

Ta enkratna večnamenska posoda 3 v 1 je nameščena v vratih hladilnika. Ker negativno nabiti ioni s kroženjem znotraj hladilnika uničujejo bakterije, predstavlja MultiBox posoda idealen prostor za shranjevanje sirov s plemenito plesnijo in drugih živil z močnim vonjem. Poleg tega lahko silikonski pokrov uporabite tudi kot podstavek za jajca ali posodico za led.

Povlecite in si postrezite

Izvlečne police omogočajo, da je celotna vsebina hladilnika dostopna hitro in enostavno. Hrana v ozadju je laže dosegljiva, zato vam ni treba več brskati po hladilniku. Police iz kaljenega stekla so izredno odporne in zdržijo tudi do 22 kg teže.

Za lažje odpiranje vrat

Poseben škarjasti tečaj predstavlja moderno tehniko odlične vgraditve vgradnih hladilnikov ali zamrzovalnikov v pohištvene elemente. Zaradi svoje zdržljivosti dovoljuje visoko stopnjo obremenitve vrat aparata in omogoča udobno odpiranje do kota 115 stopinj. Na ta način je zagotovljena večja preglednost nad živili, lažje pa je tudi poseganje v notranjost, ker vrata vselej obstanejo na mestu. V primeru, da jih ne zaprete do konca oziroma ostanejo odprta do kota 45 stopinj, ta tečaj poskrbi, da se zaprejo samodejno. Na ta način ohranjate primerno temperaturo in učinkoviteje varčujete z električno energijo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
VRSTA HLADILNIKAVGRADNI
ENERGIJSKI RAZREDF
VIŠINA82 CM
PROSTORNINA HLADILNI DEL143 L
UPRAVLJANJEMEHANSKO
ŠIRINA59,6 CM
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTNE
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.115 KWH
INVERTERSKI KOMPRESORNE
CONA SVEŽINENE
BARVABELA
GARANCIJA5 LET
GLOBINA54,5 CM
POVEZLJIVOST WI-FINE
ODPIRANJE VRATLEVO/DESNO
EMISIJA HRUPA36 DB
RAZRED EMISIJE HRUPAC
KLIMATSKI RAZREDSN-ST: +10 DO +38°C
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit