HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CNEF 4015

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CNEF 4015

Dvovratni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj. Tega odlikujejo avtomatsko odtajevanje hladilnega dela, vrata iz odpornega nerjavečega jekla s srebrnimi stranicami ter tehnologija NoFrost s profesionalno močjo hlajenja. Prav tako pa ima hladilni aparat steklene predale na vratih.
899,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Odprema v 24 urah
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CNEF 4015
899,00 €

Podrobnejši opis

Dvovratni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj. Tega odlikujejo avtomatsko odtajevanje hladilnega dela, vrata iz odpornega nerjavečega jekla s srebrnimi stranicami ter tehnologija NoFrost s profesionalno močjo hlajenja. Prav tako pa ima hladilni aparat steklene predale na vratih.

  • Ohišje iz nerjavečega jekla.
  • Avtomatsko odtajevanje naprave.
  • Alarm v primeru odprtih vrat.

Lastnosti za najkakovostnejše delovanje

NoFrost

Za zajamčeno dolgotrajno svežino vaših živil aparati NoFrost nudijo profesionalno moč hlajenja. Živila zamrznejo s pomočjo krožečega zraka in zračna vlaga se odvaja ven. Tako se v zamrzovalniku in na živilih led ne nabira več. Pri aparatih s sistemom NoFrost odtajanje ni več potrebno

Smart Steel

Skoraj vsa vrata iz nerjavečega jekla so opremljena s površino SmartSteel. Ta bistveno zmanjša pojavljanje vidnih prstnih odtisov. Površina se zaradi kakovostnega oplemenitenega nerjavečega jekla posebej preprosto očisti in je tudi zelo odporna proti praskam.

DuoCooling

Natančna in neodvisna nastavitev temperature hladilnega in zamrzovalnega dela pri kombiniranih hladilnikih s pomočjo sistema DuoCooling, kar omogočata dva ločeno nastavljiva hladilna krogotoka. Pri sistemu DuoCooling ni nikakršnega mešanja zraka med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar preprečuje tudi kakršenkoli zunanji vpliv na shranjeno hrano in njeno izsuševanje.

Kontrole

Hladilna naprava ima digitalni temperaturni zaslon za hladilni in zamrzovalni del, samodejno SuperCool ter SuperFrost, ki sta časovno kontrolirana. Prav tako pa ima za vrati enobarvni zaslon s tipkami na dotik. V primeru napak nas na to opozori viden in slišen opozorilni signal. Ob odprtih vratih pa se oglasi jasen alarm.

Predel hladilnika

V notranjosti hladilnika je varčna LED stropna osvetlitev za enakomerno osvetljavo prostora ter 2 prostorna predala za sadje in zelenjavo na transportnih koleščkih. Za shranjevanje živil ima uporabnik na voljo 5 stabilnih in zmogljivih GlassLine polic od katerih je ena deljiva. Med drugim pa ima tudi dodatno polico namenjeno prav steklenicam.

Zamrzovalni predel

Zamrzovalnik v 24 urah omogoča učinkovito zamrznitev kar 11 kg svežih živil. Zaradi varnostnegastekla so živila varno shranjena ter primerno zavarovana. V primeru napak lahko zamrzovalnik živila varno shranjuje še nadaljnjih 18 ur. Predel vsebuje pladenj za leden kocke ter 3 prostorne VarioSpace predale.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALIEBHERR
VRSTA HLADILNIKASAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
ENERGIJSKI RAZREDE
BARVANERJAVEČE JEKLO
VIŠINA201 CM
PROSTORNINA HLADILNI DEL271 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL95 L
ŠIRINA60 CM
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA11 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH18 H
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.245,28 KWH
INVERTERSKI KOMPRESORNE
CONA SVEŽINENE
GARANCIJA5 LET
GLOBINA62,5 CM
POVEZLJIVOST WI-FINE
ODPIRANJE VRATLEVO/DESNO
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ./
EMISIJA HRUPA38 DB
RAZRED EMISIJE HRUPAC
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit