INDUKCIJSKA PLOŠČA BOSCH PXE675DC1E

INDUKCIJSKA PLOŠČA BOSCH PXE675DC1E

Vgradna indukcijska kuhalna plošča Bosch s štirimi kuhalnimi conami zagotavlja hitro ter varno kuhanje, površina pa je oblikovana za enostavno čiščenje. 17 različnih stopenj moči omogoča izbiro najustreznejše in pripravo okusnih jedi. Deluje po principu segrevanja dna posode.
Akcijska cena Akcijska cena 791,10 € Redna: 879,00 € Prihranek: 87,90 €
Cena velja od 16.9. do 22.9.2021 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Odprema v 24 urah
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
INDUKCIJSKA PLOŠČA BOSCH PXE675DC1E
791,10 €

Podrobnejši opis

Vgradna indukcijska kuhalna plošča Bosch s štirimi kuhalnimi conami zagotavlja hitro ter varno kuhanje, površina pa je oblikovana za enostavno čiščenje. 17 različnih stopenj moči omogoča izbiro najustreznejše in pripravo okusnih jedi. Deluje po principu segrevanja dna posode.

  • Do 50 % več moči za hitrejše segrevanje.
  • Združevanje več kuhališč v eno za velike posode.

Mere grelnih con (premer in moč)

  • 38 x 24 cm, 3,3 kW (najvišja moč 3,7 kW) ali 2 x 19 cm, 2,2 kW (najvišja moč 3,7 kW)
  • 14,5 cm, 1,4 kW (najvišja moč 2,2 kW)
  • 21 cm, 2,2 kW (najvišja moč 3,7 kW)

Hitrejše kuhanje in manjša poraba energije

Prednost indukcijskuh kuhalnih površin je, da toploto proizvajajo le na dnu, ostali deli posode pa ostanejo hladi in varni za dotik. Z izbiro indukcije poskrbite za svojo varnost in dodatno udobje pri kuhanju. Segrevanje indukcijskih površin je hitrejše in intenzivnejše, zato za zavretje 2 litrov vode potrebujete do dvakrat manj časa v primerjavi s steklokeramično kuhalno ploščo. Posledica tega je velik prihranek energije.

Povečana moč delovanja

Prednost kuhalne površine je funkcija PowerBoost za povečano moč delovanja in pospešeno segrevanje površine. Dodana je še PanBoost funkcija za povečano moč delovanja pri uporabi ponev.

Upravljanje na dotik za natančnejše nastavitve kuhališča

Senzorska tehnologija nudi enostavno upravljanje indukcijskih kuhališč z dotikom preko digitalnega zaslona TopControl. Raznoliki senzorji poskrbijo za neposredno upravljanje z vsakim grelnim delom posamezno. Jasno in preprosto upravljanje na dotik je možno že samo s konicami prstov.

Varno delovanje le ob stiku s posodo

Kuhališče s pomočjo inovativne funkcije QuickStart avtomatsko zazna polje na katerem se nahaja posoda in samodejno prikaže kuhališče na upravljalni plošči. Vi potrebujete le še nastaviti stopnjo moči in lahko pričnete s kuhanjem. Deluje samo, ko je posoda na površini kuhalne plošče ter samo na območju, ki ga le-ta zaseda. Ostala površina kuhališča ostaja hladna. 

Avtomatski izklop ob nepredvidenem politju

Z izbiro indukcijske plošče poskrbite za varnost in dolgotrajno učinkovito uporabo kuhališča. Vrhunska kuhinjska plošča Bosch je obogatena s funkcijo ReStart, ki se odlično obnese v primeru nezaželenega politja vsebine iz posode. Kuhinjska plošča se samodejno izklopi in sočasno shrani vaše zadnje izbrane nastavitve.

Zaklepanje kuhalne površine

Bosch indukcijsko kuhališče ima dodano funkcijo za zaklepanja aparata. Idealna je za gospodinjstva z majhnimi otroci. Funkcija poskrbi za zaklepanje površine, s čimer prepreči spreminjanje nastavitev in možnost nezaželenega prižiga kuhalne površine.

Časovna nastavitev za samodejni izklop delovanja

Možnost nastavitve ure in časovnika samodejnega izklopa delovanja indukcijskega kuhališča vam zagotavlja perfektno pripravo najrazličnejših jedi. Programska ura poskrbi, da se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo.

Prikazovalnik preostale toplote

Dvostopenjski indikator z lučkami sporoča o intenzivnosti toplote na določeni kuhalni coni. Dokler lučke svetijo, se teh polj ne smete dotikati, uporabite pa jih lahko za taljenje ali ohranjanje toplote jedi.

Zavidanja vredni rezultati praženja živil

Indukcijsko kuhališče Bosch odlikuje PerfectFry senzor za perfektne rezultate praženja. Le-to zagotavlja samodejen nadzor temperature s 5 stopnjami moči.

Primerno za velike lonce

Razširjena kuhalna površina in trokrožno kuhališče uporabniku nudijo več kot dovolj prostora za raznolike ponve in lonce. Ob aktivaciji se polja spremenijo v eno veliko kuhalno polje. Povezane površine nudijo več prostora in svobode za kuhanje, prostor za večjo posodo oz. več manjših posod.

Eleganten izgled kuhališča

Privlačen dizajn z nizkim okvirjem iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja popolno vgradnjo v kuhinjsko nišo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA KUHALIŠČAINDUKCIJA
ŠIRINA60,6 CM
ŠTEVILO KUHALIŠČ4
DODATNO - KUHALNA PLOŠČABOOSTER BRUŠEN ROB INDIKATOR PREOSTALE TOPLOTE OTR
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
BARVAČRNA
VIŠINA52,7 CM
GARANCIJA2 LETI
GLOBINA5,1 CM
POVEZLJIVOST WI-FINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit