Obveščamo vas, da bodo v sredo, 15. 8. 2018, vsi trgovski centri MERKUR ZAPRTI.

INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE IT 612SY2B

INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE IT 612SY2B

Šifra izdelka:
1988736
Indukcijsko kuhališče, PowerBoost za vsa kuhališča, upravljanje na dotik, brušen rob kuhališča, pokazatelj preostale toplote.
459,90 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Po naročilu – Dostavimo v 32 dneh Po naročilu v trgovskih centrih
INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE IT 612SY2B
459,90 €

Podrobnejši opis

Indukcijsko kuhališče, PowerBoost za vsa kuhališča, upravljanje na dotik, brušen rob kuhališča, pokazatelj preostale toplote.

  • Povečana moč delovanja PowerBoost.

Indukcijska kuhališča Indukcijska kuhališča jedi segrejejo dvakrat hitreje kot kuhališča s HiLight greli, zato so varčnejša in varnejša. Pri kuhanju na teh kuhališčih se segreva samo dno posode, medtem ko preostala površina ostaja hladna in varna za dotik. Temperaturo lahko spremenimo v trenutku, z dotikom. Enostavno upravljanje omejuje nevarnost prekipevanja. Tudi taljenje čokolade, priprava delikatnih omak ali drugih občutljivih mojstrovin so naenkrat postala popolnoma preprosta opravila. Timer Nekdo namesto vas gleda na uro Če iz izkušenj vemo, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko časovno omejitev priprave enostavno nastavimo. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril tudi zvočni signal. ChildLock Varno za otroke Funkcija zaklepanja aparata pred otroki je idealna za vse, ki imajo doma majhne otroke. Če ti ostanejo v kuhinji brez nadzora, bodo varnejši kot kdajkoli, saj ta funkcija preprečuje, da bi spremenili nastavitve.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
VIŠINA51 CM
VRSTA KUHALIŠČAINDUKCIJSKO
ŠIRINA60 CM
ŠTEVILO KUHALIŠČ4
GLOBINA5,6 CM
GARANCIJA5 LET
Napišite vaše mnenje o izdelku