Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Ključne informacije za kupce - pravne osebe

15. 3. 2020

Obvestilo kupcem – pravne osebe v primeru Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki začne veljati 16. 3. 2020 ob 00.00.

Spoštovani kupci - pravne osebe,

obveščamo vas, da v skladu z  Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki je stopil v veljavo 16. 3. 2020, ostajamo z našo prodajo odprti za fizične kupce  z izdelki  vrt in kmetijstvo. Za pravne osebe (podjetja in s.p.-je) ostaja celotna prodaja nespremenjena.

Zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19  je ostali del naše poslovalnice za fizične kupce do nadaljnjega zaprt.

Vabimo vas, da vse ostale vaše nakupe opravljate preko spleta www.merkur.si in izkoristite možnost naše dostave.

Vaš MERKUR

15. 3. 2020

Obvestilo kupcem – pravne osebe v primeru Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki začne veljati 16. 3. 2020 ob 00.00.

Spoštovani kupci - poslovni partnerji,

obveščamo vas, da prodaja poslovnim partnerjem/podjetjem (podjetja in s.p.-ji) v Merkurju ostaja nespremenjena in posluje nemoteno.

V Merkurju smo v skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki je stopil v veljavo 16. 3. 2020, omejili našo B2C prodajo v poslovalnicah zgolj na izdelke za vrt in kmetijstvo.

Z namenom, da se omeji gibanje prebivalstva in zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 smo za naše kupce ostali del naših poslovalnic do nadaljnjega zaprli.

Da čimbolj zajezimo gibanje prebivalstva B2B (podjetja, s.p.) obveščamo, da smo prilagodili nakupno pot tudi za B2B kupce, tako, da čimbolj omejimo gibanje fizičnih oseb po poslovalnici.

 

Postopek nakupa za (podjetja, s.p.):

  • Naročila lahko oddate fizično v poslovalnicah, zaželjeno po telefonu ali e - mailu svojemu komercialistu
  • Komercialisti so v centrih prisotni od ponedeljka do petka od 7.00 – 15.00, posledično je izdaja blaga možna le v tem času
  • Izdaja se v tem času vrši v skladiščnih prostorih poslovalnic. V izogib čakanju, vas pokličemo, ko bomo naročilo pripravili.

Ostale informacije:

  • Trgovski centri so odprti po ustaljenem urniku v zgoraj navedeni omejeni obliki, skrajšujemo pa urnike v poslovalnicah Merkur Mojstri, kjer bomo na voljo samo za pravne osebe (podjetja, s.p.) med 7. in 15. uro
  • Prodaja blaga poslovni partnerjem poteka nemoteno – ni omejitev pri vrsti blaga
  • Naročanje blaga poteka na ustaljen način, kontakt je vaš komercialist
  • Dobava blaga trenutno poteka nemoteno, vendar v zmanjšani obliki
  • Naročilo in prevzem blaga je možen tudi v naših centrih po Sloveniji

Kljub temu, da je zaščita zdravja ljudi na prvem mestu, pa si hkrati  prizadevamo, da kar najbolj omejimo škodo v poslovanju podjetja. V naših centralnih skladiščih in trgovskih centrih tudi v teh zaostrenih razmerah zagotavljamo ustrezno založenost z blagom.

Za vse podrobne informacije smo vam na voljo. Zahvaljujemo se za razumevanje in sodelovanje.

 

S spoštovanjem,

MERKUR trgovina d.o.o.

Are Your Sure?

Exit