Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
Izbrani produkt leta 2019Izbrani produkt leta 2019

Pečat IZBRAN PRODUKT LETA je podprt z glasovi  slovenskih gospodinjstev. Je zaupanja vreden nakupni nasvet, kjer o zmagovalcih odločajo izključno slovenski kupci in uporabniki. Je prestižna svetovna nagrada in za proizvajalce zmagovalnih izdelkov priznanje s strani potrošnikov za izboljšane, prenovljene in nove izdelke ter storitve široke potrošnje. Kakovost in inovativnost  ter mnenje kupcev je ključnega pomena.

okok

Vaš dom, vaša pravila, vaš izbor

Raziskavo po kategorijah izdelkov in storitev med slovenskimi kupci, na podlagi inovativnosti, atraktivnosti in nakupne namere kupcev, vsako leto izvede raziskovalno podjetje Nielsen. Nielsen je ena največjih raziskovalnih inštitucij na svetu, ki pri raziskavi upošteva najvišje mednarodne standarde. Tako je celoten proces izveden neodvisno, transparentno in na reprezentativnem vzorcu slovenskih kupcev.

Poiščite izdelke označene s pečatom IZBRAN PRODUKT LETA in se prepričajte sami.

Zmagovalci 2020

LIKALNA POSTAJA TEFAL GV 9620 EO PRO EXPRESS ULTIMATE

Moč: 2600 W, za enostavno in hitro likanje - ob zaznavi gibanja samodejni izpust pare, pritisk pare 8 barov, izpust pare: 180 g/min, turbo para 650 g/min, ekskluzivna Smart tehnologija: 5 elektronskih nastavitev za popolno kombinacijo pare in temperature na ročaju, hitro segrevanje, zbiralnik vodnega kamna omogoča enostavno stranjevanje vod. kamna, nova izjemno drsna samočistilna likalna plošča - Airglide Autoclean, odstranljiv rezervoar za vodo: 1,9 L.

ROBOTSKI SESALNIK ROWENTA RR 6875 WH

Za mokro in suho čiščenje, aktivna glavna krtača + 2 stranski krtači za kote, 3 načini čiščenja in infrardeči senzorji za zaščito pred trki in padci, nastavitev 7 programov za vsak dan, visoko zmogljiva baterija, do 150 minut, dodani 2 krpici za mokro čiščenje.

DETERGENT ZA POMIVANJE HENKEL SOMAT GOLD GEL

Detergent za strojno pomivanje posode. Zagotavlja odlične rezultate čiščenja brez predhodnega namakanja ali kasnejšega sušenja.

KRPA/GOBA VILEDA GLITZI INOX POWER 2/1

Poliuretanska pena z ergonomsko oblikovanim adapterjem EasyGun, ki združuje lastnosti montažne in pištolske pene v enem izdelku. Primerna je za uporabo preko celega leta (tudi pri nizkih temperaturah do –10 °C), njena posebna formulacija pa omogoča večkratno uporabo - celo do 6 tednov po prvi uporabi.

PONEV TEFAL 28 CM TALENT PRO

Posoda Tefal Talent PROPosoda Talent PRO je nova generacija Tefalovih indukcijskih posod z izjemno trdno mineralno osnovo Titanium Exellance sestavljeno iz 6 plasti, ki ima 50 % večjo prevodnost v primerjavi z linijo posode preklo linijo posode Talent. Nova neoprijemljiva obloga z delci titana je nanešena s patentiranim fuzijskim postopkom in deluje kot trdi odbojnik pri uporabi kovinskih pripomočkov za kuhanje. Osnova za indukcijsko tehnologijo je feritna mreža, ki zagotavlja odlično razporeditev toplote in uspešno kuhanje.

POKRIVNA BARVA ZA LES IN KOVINO - JUBIN DECOR UNIVERZAL

Pokrivna barva na vodni osnovi, ki se hitro suši, je odporna na UV žarke, lahko se niansira v JUMIX mešalnicah. Popolna izbira za dekorativno zaščito otroških igrač in igral, čebelnjakov, lesenih strešnih konstrukcij, napuščev in drugih opažev, ograje, stavbnega in vrtnega pohištva, radiatorjev in radiatorskih cevi, ohišij strojev, konstrukcijskih nadstreškov. Vsebina: 0.65L in 2.25L

Bosch ProCORE18V

Nova dimenzija moči v najkompaktnejši in najlažji obliki – Boscheve 18-voltne AKU baterije ProCORE18V za električna orodja. S kar 135 % daljšo življenjsko dobo in tehnologijo COOLPACK 2.0, ki preprečuje pregrevanje in poskrbi za daljši čas delovanja, ponujajo najlažje rokovanje in izjemno zmogljivost.

BRISAČE PALOMA KUHINJSKE EXCLUSIVE BELE 23 CM MAXI 2PL. 100 LIST.

Visoko kakovostna organska zemlja za zelenjavo, zelišča in okrasne rastline v EKO vrtu, posodah in visokih gredah. Nova tehnologija pakiranja omogoča 2x manjši volumen substrata, stisnjen v praktično kocko z ročajem. Tako je zemlja enostavna za prenašanje, shranjevanje in omogoča še sajenje v vrečo.

Are Your Sure?

Exit