• Natisni

IZDELEK IZ BITUMNA MTECH HLADNA ASFALTNA ZMES KOS=25KG

Šifra izdelka: 260495

Cena:
24,99 € /KOS
 
Cena za KG 0,9996 €
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Hladna asfaltna zmes za zalivanje razpok na asfaltu, izravnavanje nivojskih razlik in zalivanje udarnih lukenj, odporna na zmrzal. Količina: 25 kg.

  • Hitro popravilo manjših razpok in udarnih lukenj.
  • Po uporabi je hitro povozna.
  • Odporna na zmrzal. .

Asfaltna zmes MTECH je izdelana iz posebnega vezivnega materiala in trdega drobirja, ki sta odporna na delovanje soli. Pri uporabi ni potreben nanos predhodnega premaza, saj se asfaltna zmes dobro oprime vseh kontaktnih površin. Primerna je za izravnavanje nivojskih razlik, zalivanje udarnih lukenj in manjših asfaltnih razpok, z njo pa lahko izdelamo sloje do debeline 3 cm.

Enostavno vgrajevanje

Nivo sloja vgradnje naj sega malce nad sedanji nivo, površino pa nekajkrat prevozite ali poteptajte s hrbtno stranjo lopate. Pred nanosom je asfaltno zmes potrebno skladiščiti na temperaturi od +10 do +15 °C in jo hraniti v originalni dobro zaprti embalaži.

Če je zmes zaradi odprte ali poškodovane embalaže več dni v stiku s hladnim in vlažnim zrakom, se lahko strdi, zato ni več možno pravilno vezanje in natančno niveliranje. S segrevanjem v toplih prostorih pa lahko ponovno pridobimo zmes, ki bo primerna za vgradnjo.

Primerni zunanji pogoji

Pred nanosom preverite, da je podlaga čista in suha, na njej pa ni odkrušenih ali majavih delcev. V večini primerov zadostuje temeljito pometanje podlage pred obdelavo. Odstranite vse zrahljane dele in očistite robove udarnih jam.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj