• Natisni

KAMINSKA PEČ NORDICA NICOLETTA BORDEAUX

Šifra izdelka: 541112

Cena:
1.859,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Kaminska peč je izdelana iz pocinkanih jeklenih plošč, emajlirane sive litine in toplotno sevalne keramike. Kurišče je v celoti obloženo s ploščami iz sive litine, zadnji del je odstranljiv. Na tej plošči se nahajajo kalibrirane odprtine, s katerimi se zagotavlja dotok ogretega zraka v kurišče, s tem pa se doseže dodatno zgorevanje, ki izboljšuje izkoristek ter zmanjšuje emisije plinov.V kurišču je nameščena vrtljiva in odstranljiva rešetka.

Keramično steklo vrat iz enega kosa (odporno do 700°C) omogoča očarljiv pogled na plamene gorenja in preprečuje kakršno koli uhajanje isker in dima. Pod vrati kurišča se nahaja odstranljiv predal z ustreznimi vrati za zapiranje. Ogrevanje prostora se izvaja: - s konvekcijo (približno 70%) toplota se v prostor oddaja s prehodom zraka skozi dvojni plašč peči. - s sevanjem (približno 30%) toplota se v prostor oddaja s sevanjem skozi panoramsko steklo in tople zunanje površine peči. Peč je opremljena z regulatorji za nastavljanje primarnega in sekundarnega zraka, s katerima se regulira zgorevanje. Regulator PRIMARNEGA zraka - z regulatorjem zraka, ki se nahaja spodaj levo od vrat kurišča, se regulira prehod primarnega zraka skozi predal za pepel in rešetko proti gorivu. Primarni zrak je potreben za proces gorenja. Predal za pepel se mora redno prazniti, da pepel ne bi oviral vstop primarnega zraka za zgorevanje. S pomočjo primarnega zraka se plamen tudi ohranja. Med kurjenjem drv mora biti regulator primarnega zraka le malenkost odprt, kajti v nasprotnem primeru drva zgorijo prehitro, sama peč pa se lahko prekomerno segreje. S povsem izvlečeno ročico je regulator odprt, z vstavljeno ročico je regulator zaprt. Regulator SEKUNDARNEGA zraka - ročica sekundarnega zraka se nahaja nad vrati kurišča. Tudi ta regulator mora biti odprt (se pravi pomaknjen v desno), predvsem pri kurjenju z drvmi, da se omogoči še dodatno zgorevanje še nezgorelega ogljika.

Tehnične specifikacije

ENERGENT DRVA
SISTEM OGREVANJA TOPLOZRAČNI
MOČ 8 KW
ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO 229 M3
PREMER DIMNE CEVI 130 MM
PRIKLOP DIMNIKA ZGORAJ
ŠIRINA 587 MM
VIŠINA 980 MM
GLOBINA 572 MM
TEŽA 168 KG
BARVA BORDO
IZKORISTEK 80,9 %
ENERGIJSKI RAZRED A+
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj