Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

PRENESITE KATALOG "MOJA SANJSKA KOPALNICA"

Sodobna kopalnica poudarja osebnost lastnika, je prostorna, funkcionalna in stisko brezhibno dovršena. V katalogu, ki si ga lahko brezplačno prenesete, smo na enem mestu zbrali bogato ponudbo izdelkov kakovostnih blagovnih znamk, s tem pa vam olajšali načrtovanje in izbiro.

Prelistajte z nami kopalniške trende 2018:

  • keramičnih ploščic,
  • kopalniškega pohištva
  • kabin za prhanje in kadi,
  • sanitarne keramike.

Z vami smo od ideje do izvedbe.

S prenosom kataloga soglašate, da se vaši kontaktni podatki prenesejo v izbrani trgovski center MERKUR trgovina d.o.o. Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo za namen povabila na brezplačno svetovanje.

* obvezna polja

Podatki za namene izpolnitve zahteve iz obrazca se lahko hranijo do zaključka vašega povpraševanja, za namene neposrednega trženja pa se lahko podatki hranijo do vašega preklica privoljenja. Vsi vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z veljavno zakonodajo. Zavezujemo se, da informacij o vaših osebnih podatkih ne bomo posredovali tretjim osebam ali uporabljali v druge namene. Na info@merkur.si lahko kadarkoli trajno ali začasno prekinete uporabo vaših osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene. Pravico imate zahtevati dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas v skladu z veljavno zakonodajo. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno, če podatkov ne želite posredovati, ne morete oddati tega obrazca.

Are Your Sure?

Exit