• Natisni

Kotne kabine

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Kotne kabine

Kotne kabine so odlična izbira za manjše kopalnice oz. če ste prostoru za prhanje namenili majhen delež kopalnice. Njihova prednost je dober izkoristek prostora, predvsem kotnih predelov.

Če ravno opremljate stanovanje ali ste se odločili za prenovo, temeljito premislite kašen ambient želite ustvariti v kopalnici, saj na to veliko vplivajo vsi sanitarni izdelki, kadi in pohištvo. Naj se vsi elementi lepo povezujejo med seboj, drug drugega krepijo in ustvarjajo enotno vzdušje.

Pri nakupu kotne kabine so vam na voljo različni spodnji deli, ki se ločijo po globini in dvignjenosti od tal. Izbirate lahko med plitvimi ali globokimi kabinami. Prve omogočajo veliko lažje vstopanje vanjo, druge pa bolje preprečujejo prelivanje prevelike količine vode čez rob, napolnitev kabine z vodo, kjer se lahko kopajo otroci. Tudi zgornji deli, torej vratca, se razlikujejo med seboj. Pri tem sta glavni lastnosti vidljivost skozi steklo. Steklo je lahko zamegljeno, jasno ali z grobim reliefnim vzorcem, ki nekoliko zabriše vidljivost. Pri načinu odpiranja vrat pa boste izbirali med drsnimi vrati in klasičnimi odpirajočimi vrati na eno ravno stranico ali polovico dveh stranic, ki se stikata ob kotu.

Poskrbite za ustrezen izbor kotne kabine, pri tem pa upoštevajte lastne želje in potrebe, ne zanemarite pa tudi celotnega izgleda prostora.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 967 € 0 € do 967 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (2)
  2. FEROTEHNA (8)
  3. KOLPA SAN (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.