• Natisni

Masažne kadi in kabine

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Masažne kadi in kabine

Ste že kdaj pomislili na domačo lastno masažno kad ali kabino? Naj to sedaj ne bodo le vaše sanje in razmišljanja. Svoje želje uresničite s pomočjo Merkurja. V naši široki ponudbi boste zagotovo našli ustrezno masažno kad ali kabino, ki se bo ujemala s celotnim prostorom, hkrati pa bo zadovoljila tudi vse vaše potrebe in želje.

Glede na količino prostora, ki ste ga namenili masažni kadi, lahko izbirate med različno velikimi kabinami in kadmi. Večinoma zasedejo le nekoliko več prostora kot klasična polkrožna kotna kabina. Če pa že imate kad, ki vam je po obliki in velikosti všeč, potem se odločite le za nakup masažnega stebra.

Med seboj se razlikujejo po številu različnih funkcij, ki vam jih ponujajo. Vse pa imajo poleg tudi klasično ročajno in stropno prho. Večina masažnih sistemov je zelo sodobnega videza, vendar z izbiro masažnega stebra lahko lepo dopolnite tudi kakšen bolj klasičen izgled kopalnice. Različne oblike in dizajni vam omogočajo čim boljšo izbiro za vašo kopalnico, da se bo tudi ta element kar se da dobro vključil v celoten ambient.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1900 € 0 € do 1900 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. FEROTEHNA (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.