Masažne kadi in kabine

Filtriraj
Filtriraj

Masažne kadi in kabine

Ste že kdaj pomislili na domačo lastno masažno kad ali kabino? Naj to sedaj ne bodo le vaše sanje in razmišljanja. Svoje želje uresničite s pomočjo Merkurja. V naši široki ponudbi boste zagotovo našli ustrezno masažno kad ali kabino, ki se bo ujemala s celotnim prostorom, hkrati pa bo zadovoljila tudi vse vaše potrebe in želje.

Glede na količino prostora, ki ste ga namenili masažni kadi, lahko izbirate med različno velikimi kabinami in kadmi. Večinoma zasedejo le nekoliko več prostora kot klasična polkrožna kotna kabina. Če pa že imate kad, ki vam je po obliki in velikosti všeč, potem se odločite le za nakup masažnega stebra.

Med seboj se razlikujejo po številu različnih funkcij, ki vam jih ponujajo. Vse pa imajo poleg tudi klasično ročajno in stropno prho. Večina masažnih sistemov je zelo sodobnega videza, vendar z izbiro masažnega stebra lahko lepo dopolnite tudi kakšen bolj klasičen izgled kopalnice. Različne oblike in dizajni vam omogočajo čim boljšo izbiro za vašo kopalnico, da se bo tudi ta element kar se da dobro vključil v celoten ambient.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Are Your Sure?

Exit