• Natisni

Polkrožne kabine

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 12
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 12
1 2

Polkrožne kabine

Podobno kot kotne kabine, so zelo priročne tudi polkrožne kabine, ki so primerne za manj prostorne kopalnice. Te porabijo še nekoliko manj prostora kot kotne kabine, saj je njihov zunanji rob primerno zaokrožen. Ustrezno izkoristijo prostor v kopalnici, predvsem vogalne predele.

Pri izbiri kopalniškega pohištva in elementov bodite pozorni na njihovo celotno usklajenost in sovpadnost. Naj tvorijo enotno vzdušje!

Širok nabor polkrožnih kabin omogoča izbor ustrezne za vašo kopalnico. Pri izbiri upoštevajte izgled samega prostora, ne zanemarite pa tudi lastnih potreb in želja. Spodnji deli kabin so lahko zelo plitvi ali globoki. Prednost prvih je enostavno vstopanje v kabino, globoke kabine pa omogočajo, napolnitev vode, v kateri se lahko otroci kopajo in je to najboljši približek kopalne kadi v manjši verziji. Pri izbir upoštevajte tudi to, ali želite spodnji del kadi le malo od tal ali raje vidite, da je ta nekoliko vzdignjen od tal.

Pri nakupu se osredotočite tudi na vratca kabine. Ta so lahko drsna ali pa se odpirajo navzven kot klasična vrata. Glede na to, kako želite da se vidi čeznje je možno izbrati zamegljeno steklo, jasno, nekoliko obarvano in tudi rahlo reliefno, s pomočjo katerega se zabriše čistost orisa.

Vodilo pri nakupu nove kopalniške opreme, tudi kabine za prhanje, naj bodo vaše potrebe in želje.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 929 € 0 € do 929 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (2)
  2. FEROTEHNA (6)
  3. KOLPA SAN (4)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.