Enoročne pipe

Kad
Kad
Kad za prhanje
Kad za prhanje
Bide
Bide
Umivalnik
Umivalnik
Pomivalno korito
Pomivalno korito

Enoročne armature

Vsak umivalnik, kuhinjsko pomivalno korito, bide ali kad potrebujejo za dovajanje vode armaturo. Ta je lahko enoročna ali dvoročna. Te so nekoliko cenejše za prenovo kot posamezni kopalniški elementi. Zatorej vas bo prenova manj obremenila, če boste želeli izgled kopalnice zamenjati samo s pomočjo kopalniških armatur. Tudi njihova zamenjava lahko veliko vpliva na celoten izgled in s tem posledično na vzdušje prostora.

V Merkurju vam ponujamo širok nabor različnih oblik, linij, materialov. Poskrbeli smo, da boste zagotovo našli ustrezno za izbran prostor. Izdelane so lahko iz različnih materialov – nerjavečega jekla (inox), granita ali kombinacije obeh materialov.

Glede na element, za katerega kupujete armaturo ali »pipo«, se le te razlikujejo po obliki in načinu montaže na steno, kad ali umivalnik. Kuhinjske armature imajo po navadi večji vrat, ki je oblikovan v lok ali pa je ta premično. Saj nam to omogoča pomivanje večjih loncev in ustvarja dodaten volumen v umivalniku. Kopalniške armature po navadi nimajo gibljivih vratov.

Glede na prostor, ki ga opremljate, njegovo vzdušje ter vaše potrebe oz. želje. Z ustrezno izbiro lahko dobro dopolnite prostor in njegov izgled vzdignete na dodatno raven. Naj se tudi armature ujemajo s kopalniškim pohištvom, sanitarnimi izdelki in galanterijo.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Are Your Sure?

Exit